ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چه کار کنم از دست این مدیریت سرور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من هاستی رو از یکی از دوستان خریداری کردم که سرور دست خودشه حالا این هی میره به سایت ما سرک میکشه.هر دفع میرم cpanel میبینم بله لاگین شده بوده و برا خودش یوزر و ...باز میکنه.بهشم میگم میگه نه این چه حرفیه من کارم اینه با اعتبارخودم که بازی نمی کنم!چه کارکنم که جلوشو بگیرمAngry...شایدم این راست میگه کار یکی دیگست.من زیاد از مسائل سرور و اینا سر در نمیارم.می شه یک کمکی کنید تا امنیتم رو ببرم بالاSad
پسوردتو عوض کن ببین بازم کسی لوگین میکنه یا نه
اینقد عوض کردم که دیگه بعضی وقتا خودمم فراموش میکنم چی گذاشتم.چند وقت پیش بهش یک دستی زدم گفتم که پسوردمو دیروز عوض کردم حالا هرچی میزنم جواب نمیده چه کار کنم....نیم ساعت بعد بهم پسوردمو داد!!
فکر میکنم ایشون نا سلامتی مدیر سرور اند ها
بله که همه کار میتونه بکنه
شما یه هاست از یه جای دیگه بگیرید یا با دوستتون کتبی تعهد بدین که دیگه از این مشکلات بوجود نیاد
ایشون بدون نیاز به پسوردت می تونه توی پنلت لاگین کنه دوست داشته باشه می تونه پسوردت رو عوض کنه
حتی بدون لاگین کردن می تونه تمام دیتابیس و فایل ها رو دسترسی داشته باشه
اگه می خوای مطمئن باشی که کسی به کدهات دسترسی نداره باید vps یا سرور dedicated بگیری که از نظر مدیریتش مشکل و هزنه بر
از یه نفر هاست بگیر که بهش اعتماد داشته باشی از این هاست های سالی ۱۰۰۰ تومن هم نگیر این ها جواب تلفنت رو هم نمی دن