۲۲-آذر-۱۳۹۰, ۲۰:۵۱:۴۱
با سلام
من یه چند وقتی میشه دارو واسه ربات مسیر یاب مدار می زنم که هر دوتا شون کار نکرد خودمم نتونستم بفهمم مشکل چیه . از محندسین اینجا خواهش دارم اگه میشه کمک کنند.
مشکلات مدارم این که برای Debounce ربات یک کلید گذاشتم و برای reset میکرو یک کلید که نمی فهمم چرا وقتی کلید reset می زنم جای کلیدDebounce عمل میکنه.
Start_1:
Debounce Pina.6 , 1 , Min1
'******************
Min1:
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
Waitms 500
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
Waitms 500
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
Waitms 500
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
بعدش با lm317 به مشکل بر خوردم که کلا هو حداکثر ولتازش کم هم وقتی تا آخر می چرخونم ولم دود میده و کلا درایورم کا کار نمیکنه
من مدار ربات رو میارم و از محندسین می خوام تا کمکم کنند
اگه می شه تغیراتی که باید اعمال بهشه رو تو pcb که براتون قرار میدو اعمال کنید و به من بدید با تشکر و قدر دانی.
من یه چند وقتی میشه دارو واسه ربات مسیر یاب مدار می زنم که هر دوتا شون کار نکرد خودمم نتونستم بفهمم مشکل چیه . از محندسین اینجا خواهش دارم اگه میشه کمک کنند.
مشکلات مدارم این که برای Debounce ربات یک کلید گذاشتم و برای reset میکرو یک کلید که نمی فهمم چرا وقتی کلید reset می زنم جای کلیدDebounce عمل میکنه.
Start_1:
Debounce Pina.6 , 1 , Min1
'******************
Min1:
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
Waitms 500
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
Waitms 500
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
Waitms 500
Set Porta.7
Waitms 500
Reset Porta.7
بعدش با lm317 به مشکل بر خوردم که کلا هو حداکثر ولتازش کم هم وقتی تا آخر می چرخونم ولم دود میده و کلا درایورم کا کار نمیکنه
من مدار ربات رو میارم و از محندسین می خوام تا کمکم کنند
اگه می شه تغیراتی که باید اعمال بهشه رو تو pcb که براتون قرار میدو اعمال کنید و به من بدید با تشکر و قدر دانی.