ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بدست آوردن پسورد بایوس لپ تاپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز یه نفر لپ تاپ ibm thinkpad r51 داره گفته پسورد بایوسش فراموش کرده من اومدم باطری Cmos رو در اوردم که reset بشه نشد تو گوگل جستجو کردم اینطور که به نظر میرسه پسورد درون یه چیپ که eeprom هست به اسم ATMEL 24RF08 ذخیره میشه و تنها را بدست آوردن پسورد ساخت مداری به نام ATMEL 24RF08 reader هست که با اتصال اون به چیپ موقعی که لپ تاپ روشنه پسورد ازش در میاره و با اتصال اون به یه pc دیگه با یه برنامه پسورد توش دیکد میشه به نظر شما اینکار شدنی هست ؟
سوال دیگه اینه که همچین چیپی با این اسم تی مادربورد لپتاپ ibm r51 نبود احتمالا چیپ معادلی داره با اسم دیگه اسمش نمیدونم چیه؟
لینک زیر همچین کاری کرده البته واسه یه مدل دیگه ibm ؟
http://sodoityourself.com/hacking-ibm-th...-password/
بچه ها کسی تا حالا از این کارا کرده ؟Biggrin
رفیق من دقیق یادم نیست ولی در گذشته با یه دستور تو حالت داس میشد پسورد رو پاک یا تغییرش داد
دوست عزیز اگه قرار تا مرحله رفتن به dos یا ویندوز پیش بره این همه دنگ و فنگ های سخت افزاری لازم نبود مسئله اینه که روی boot پسورد گذاشته اونم از نوع supervisor Confused
البته فعلا اون چیپ eeprom پیدا کردم Biggrin مدارشو درست می کنم تست می کنم بینم چه میشه نهایت اینه که لپ تاپش اسقاط میشهTongue
دوستان عزیزی همچون mr.programmer که در تعمیر لپ تاپ تجربه دارند لطفا نظر بدن