۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۲۲:۲۶:۲۸
۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۴۷:۲۲
کتاب معماری کامپیوتر
مولف: موریس مانو
مترجم: دکتر قدرت سپیدنام
من این کتاب رو خیلی دوسش دارم. و به شما هم پیشنهاد میکنم.
کتاب مفیدی این رو مطالعه کنید در رابطه با کامپیوتر پایه هم نوشته میتونید ازش استفاده کنید. غیر از این یک IC هست که که البته یک بیت اما میشه اون را تا nBit افزایش بدید
AND و OR و Xor و جمع و ... رو داره.
راستی رو کتاب نوشته بود یعنی آقای موریس مانو که نویسنده است هیچ لقبی نداره اما آقای سپید نام داره؟؟
مولف: موریس مانو
مترجم: دکتر قدرت سپیدنام
من این کتاب رو خیلی دوسش دارم. و به شما هم پیشنهاد میکنم.
کتاب مفیدی این رو مطالعه کنید در رابطه با کامپیوتر پایه هم نوشته میتونید ازش استفاده کنید. غیر از این یک IC هست که که البته یک بیت اما میشه اون را تا nBit افزایش بدید
AND و OR و Xor و جمع و ... رو داره.
راستی رو کتاب نوشته بود یعنی آقای موریس مانو که نویسنده است هیچ لقبی نداره اما آقای سپید نام داره؟؟
۲۷-آذر-۱۳۹۰, ۲۳:۵۸:۴۰
من این کتابو دارم ولی من طراحی alu رو به صورت شماتیک میخواهم.
۲۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۰:۳۵:۱۴
شما فقط کتاب داری میکنید؟ حالا که کتاب رو دارید برای رضای خدا هم شده بازش کنید. نخونید فقط عکساش رو ببینید. همه ش شماتیک صفحه 167 شماتیک ALU یک بیتی رو قرار داده که اون مدار رو ضرب در 4 کنید میشه ALU چهار بیتی. در مورد نحوه افزایشش هم نوشته.
۲۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۰۸:۲۷
من چون رشته ام کامپیوتره(نرم افزار)،هیچی از کتاب سردر نمیارم،فقط استادمون گفته تو پروتئوس طراحی کنید برام بیارید!فقط فهمیدم با آی سی 74181 میشه درستش کرد.
۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۳۸:۰۹
(۲۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۰۸:۲۷)ssst نوشته است: [ -> ]من چون رشته ام کامپیوتره(نرم افزار)،هیچی از کتاب سردر نمیارم،فقط استادمون گفته تو پروتئوس طراحی کنید برام بیارید!فقط فهمیدم با آی سی 74181 میشه درستش کرد.سلام برای کی میخوای؟
[/size]
۰۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۰۵:۲۹
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۳۸:۰۹)goli222 نوشته است: [ -> ]سلام(۲۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۰۸:۲۷)ssst نوشته است: [ -> ]من چون رشته ام کامپیوتره(نرم افزار)،هیچی از کتاب سردر نمیارم،فقط استادمون گفته تو پروتئوس طراحی کنید برام بیارید!فقط فهمیدم با آی سی 74181 میشه درستش کرد.سلام برای کی میخوای؟
[/size]
دوست عزیز خوش اومدید
مهندس اگه دقت کنید تاریخ ارسال برای سال 90 و پست قدیمی شده
ولی باز ممنون که تمایل دارید کمک کنید