ايران ويج

نسخه‌ی کامل: string
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
اگه یه سری لغت داشته باشیم در comboboxویه سری جمله در richtextboxحالا بخواهیم اون جملاتی که لغات داخل combobox در اونها نیست را حذف کنم چه روشی را پیشنهاد می کنید؟؟؟
روش معمولیش اینه اول متن رو به جملاتش بشکن بعد اون کلمات رو تو تک تک جملات بگرد
(۲۷-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸:۰۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]روش معمولیش اینه اول متن رو به جملاتش بشکن بعد اون کلمات رو تو تک تک جملات بگرد

سلام
ممنون .بله من جملات را با split جدا کردم وریختم تو یه ارایه رشته ای .حالا مشکلم اینه که نمی دونم چه طوری لغات داخل combobox را درون تک تک جملات پیدا کنم؟
(۲۷-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸:۰۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]روش معمولیش اینه اول متن رو به جملاتش بشکن بعد اون کلمات رو تو تک تک جملات بگرد

سلام
ممنون .بله من جملات را با split جدا کردم وریختم تو یه ارایه رشته ای .حالا مشکلم اینه که نمی دونم چه طوری لغات داخل combobox را درون تک تک جملات پیدا کنم؟
من نمی دونم از چه زبانی استفاده می کنی ولی باید چیزی شبیه به این باشه:

کد php:
Function InStr([Start], [String1], [String2], [Compare As VbCompareMethod ])

Member of VBA.Strings
    Returns the position of the first occurrence of one string within another 
(۲۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۱۶:۵۰)Di Di نوشته است: [ -> ]من نمی دونم از چه زبانی استفاده می کنی ولی باید چیزی شبیه به این باشه:

کد php:
Function InStr([Start], [String1], [String2], [Compare As VbCompareMethod ])

Member of VBA.Strings
 Returns the position of the first occurrence of one string within another 

سلام
ممنون
ولی من اززبان php چیزی نمی دونم با زبان c# کار میکنم.
اینی که دی دی نوشته، وی بی هستش! شما توی C# میتونی از این استفاده کنی:
کد:
String str = "hallo world"
int pos = str.IndexOf("wo",0)
که بهت عدد 7 رو برمیگردونه
این فقط بهت اولی رو برمیگردونه و برای پیدا کردن همه باید کد بالا رو توی یه Loop بذاری! و هر بار مقدار بدست اومده pos رو به جای 0 قرار بدی!
(۲۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۷:۲۱:۰۹)far_222000 نوشته است: [ -> ]اینی که دی دی نوشته، وی بی هستش! شما توی C# میتونی از این استفاده کنی:
کد:
String str = "hallo world"
int pos = str.IndexOf("wo",0)
که بهت عدد 7 رو برمیگردونه
این فقط بهت اولی رو برمیگردونه و برای پیدا کردن همه باید کد بالا رو توی یه Loop بذاری! و هر بار مقدار بدست اومده pos رو به جای 0 قرار بدی!

سلام
ممنون

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
string[] rtext = richTextBox1.Text.Split('.');
const char space=' ';
string m = "";

string[] array1 = s1.Split(space );

foreach (string text in array1)
{

while (comboBox1.SelectedText== text)
{

{

for (int i = 0; i < rtext.Length; i++)
m += rtext[i];
MessageBox.Show(m);
}
}

}
}

اما این کد راببینید می خوام صفاتی که در combobox ریخته ام در تک تک جملات مقایسه کنم اگر این صفتها در جملات وجود داشت اون جملاتی که این صفات را ندارند حذف بشه؟

در مورد indexof اگر ممکن است برایم بیشتر توضیح بدهید ؟

از طرفی صفاتی که دارم خیلی خیلی زیاده هر کاری می کنم همش تو comboboxیاrichtextbox جا نمیشه؟به نظر شما چی کار کنم؟؟؟
به نظر من شما دقيقا بگو ميخواي چه برنامه اي بنويسي تا بهتر بتونيم بهت كمك كنيم
الان من نميدونم اصلا چرا ميخواي اين اطلاعات رو توي كامبوباكس بريزي! منطقي پشتش خوابيده رو توضيح بده
تونستی از اون کد استفاده کنی؟
نه!
خب بگو دقيقا ميخواي چي كار كني!
اي واي ببخشيد
فكر كردم استرينگ اف اين پست رو زده
(۰۳-دى-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹:۰۹)far_222000 نوشته است: [ -> ]به نظر من شما دقيقا بگو ميخواي چه برنامه اي بنويسي تا بهتر بتونيم بهت كمك كنيم
الان من نميدونم اصلا چرا ميخواي اين اطلاعات رو توي كامبوباكس بريزي! منطقي پشتش خوابيده رو توضيح بده

سلام
ممنون .هر طوری بود نوشتم.حالا به یه قسمت دیگری رسیدم که دارم روش کار میکنم .اگه مشکلی بود ازتون کمک می گیرم .
(۰۳-دى-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹:۰۹)far_222000 نوشته است: [ -> ]به نظر من شما دقيقا بگو ميخواي چه برنامه اي بنويسي تا بهتر بتونيم بهت كمك كنيم

سلام
ممنون.هر طوری بود نوشتم.حالا رسیدم به یه قسمت دیگه از برنامه که دارم روش کار می کنم اگه مشکلی بود ازتون کمک می گیرم.
(۰۳-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۳۴:۰۸)parviz2012 نوشته است: [ -> ]تونستی از اون کد استفاده کنی؟

سلام
ممنون .خیلی کمکم کردید .نه متاسفانه .فقط چند خطش را استفاده کردم .راستی اگه بخوام کدم را بذارم چه طوری باید داخل کادر های زرد رنگ بذارم.در ادامه اگه مشکلی بود ازتون کمک می گیرم.
صفحه‌ها: 1 2