ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیشنهاد به مدیران
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان مدیر یا مدیر کل میگم چطوره یه بخش به عنوان دایره المعارف (ویکی) ایجاد شه بعدش هر کی در مورد هرچی اطلاع کامل یا خوب داره بره و اونجا ارائه بده تو قوانینش هم باشه که کسی سوال نپرسه فقط در صورت کامل کردن تاپیک پاسخ بدن

به نظرتون چطوره ؟Smile
در کل من موافقم ولی مشکلی که هست بعضی وقتا کار نصف رها می شه و یا کسی استقبال نمی کنه
راهش اینه که اول توی یه بخش نزدیک به اون اون کارو به یا تاپیک بکنید اگه کسی استقبال کرد و ادامه دار شد بخشش رو هم ایجاد می کنیم
من هم با این کار موافقم اما اگر بشه این بخش رو به شکلی جدا کنترل کرد نه به شکل فروم خیلی مفید تر خواهد بود.
مثلا در دانشنامه رشد کلمات کلیدی که از قبل تعریف شده رو اگر در صفحه ای استفاده بشه اون رو مستقیم لینک میکنه به صفحه مورد نظر. که سیستم آموزشی خیلی خوبییه. یا حتی خود ویکیپدیا

البته اگر این کار تا هر جایی هم پیش برود و متوقف شود چیزی از ارزش کار کم نمیشه و با گذشت زمان بخش های مختلفش پر خواهد شد.
یا این صفحه رو نگاه کنید. بخش های قرمز هنوز مطلب ندارد.
برای تشویق اعضا سایت برای فعالیت و پر کردن دانشنامه میشه در انتهای هر مطلب نام گردآورنده نیز ذکر بشه.
وجود دانشنامه هم آموزشی هم از سوال های تکراری جلوگیری میشه.
(۰۳-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۱۷:۲۶)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]من هم با این کار موافقم اما اگر بشه این بخش رو به شکلی جدا کنترل کرد نه به شکل فروم خیلی مفید تر خواهد بود.
مثلا در دانشنامه رشد کلمات کلیدی که از قبل تعریف شده رو اگر در صفحه ای استفاده بشه اون رو مستقیم لینک میکنه به صفحه مورد نظر. که سیستم آموزشی خیلی خوبییه. یا حتی خود ویکیپدیا

البته اگر این کار تا هر جایی هم پیش برود و متوقف شود چیزی از ارزش کار کم نمیشه و با گذشت زمان بخش های مختلفش پر خواهد شد.
یا این صفحه رو نگاه کنید. بخش های قرمز هنوز مطلب ندارد.
برای تشویق اعضا سایت برای فعالیت و پر کردن دانشنامه میشه در انتهای هر مطلب نام گردآورنده نیز ذکر بشه.
وجود دانشنامه هم جنبه آموزشی خیلی خوبی داره هم از سوال های تکراری جلوگیری میشه.

دقیقا
اسکریپت آماده هم به صورت رایگان تا دلتون بخواد هست
بله و یدونش رو هم خودمون راه انداحتیم با همون سیستم مدیا ویکی وکلی هم من خودم مطلب توش وارد کردم
و کسی هم استقبال نکرد و موند و پر شد از اسپم
که فکر می کنم چند وقت پیش کلا بستمش