ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی منو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
HappyClapHappy
سلام دوستان عزیز و اساتید بزرگوار

دوستان , من تازه کار با دلفی 7 رو شروع کردم وحالا تو قسمت طراحی منو گیر کردم .کتابی که دارم از روی اون دلفی رو یاد می گیرم این بخش رو یه کمی نا مفهوم توضیح داده .سایت های مختلفی رو هم سر زدم باز به جواب نرسیدم نمیدونم اونا دارن اشتباه میگن یا نرم افزار دلفی 7 من مشکل داره
چون مطالبی که در این زمینه گفته شده یا در نرم افزار من نیست یا جواب نمیده.
از شمادوستان می خوام که اگه زحمتی نمی شه کار با عنصرmenuitem رو به صورت گام به گام برای طراحی منو برام بنویسید یا یه مثالی رو برام بنویسید تا مشکل من در رابطه با طراحی منو حل بشه .

با تشکر دوست شما مرد یخی 008
اولا که کار با کلی از کامپوننتها از جمله منو تو کتاب اموزش مقدماتی دلفی 2009 توضیح داده شده که تو همین سایت هست
برای کار با منو چیز خاصی نمیخواهد کامپوننت رو میندازی رو فورم روش راست کلیک میکنی و اولین گزینه menu designer رو انتخاب میکنی حالا یه پنجره جدید باز میشه تو پنجره object inspector خود دلفی Caption رو پیدا میکنی و اسم منوت رو توش مینویسی مثلا file بعد اینتر که میکنی تو اون پنجره جدید که باز شده بود گزینه فایل اضافه میشه و یه خونه کنارش روشن میشه حالا واسه منو بعدی هم همینجور اسم میدی اگه مثلا واسه منو file میخواهی زیر منو تعریف کنی روش کلیک میکنی یه خونه خالی زیرش روشن میشه بعد به caption اون اسم میدی مثلا exit