ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فعال كردن كریستال خارجی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام اقا واسه فعال كردن كریستال خارجی.كدوم قسمت فیوز بیتها باید تیك بخوره؟(هم كدویژن هم بسكام)
سلام
[تصویر:  1.jpg]

براي كدويژن بايد اونايي كه صفر هستند رو تيك بزنيد و اونايي كه يك هستند رو تيكشو بردارين .
براي مثال به اين قسمت مراجعه كنيد .
در ضمن اون صفر و يك ها به ترتيب از چپ به راست SKSEL3 تا ... SKSEL0 هستند .

پس اگه بخوام كریستال ‏8مگا رو فعال كنم بایدsk1 وsk3 تیك بخوره.درسته؟
سلام.
الان شما با چه پروگرمر و زبانی(نرم افزار) کار میکنید؟
با كد ویژن.اگه میشه واسه بسكام رو هم بگید.راستی چرا پروگرامر من بعضی وقتها پروگرام میكنه و بعضی وقتها اصلا.اگه یه كریستال خارجی ببندم درست میشه؟
بهترین راهی که می تونی بفهمی کدوم بیت ها رو پروگرم کنی پروتئوس هستش تو قسمت مشخصات چیپ جایی که کد هگز را وارد می کنی قسمتی هم به نام CLKSEL داره که اونجا می تونی ببینی که کدوم بیت ها را باید پروگرام کنی و یا میتونی از دیتا شیت می کرو کمک بگیری و لی به نظر من پروگرامر PONYPROG را بساز خیلی خوب کار می کنه و کاربریش ساده تره و البته هزینه کمی هم داره
پس من باید از خیر این پروگرامر بگذرم؟بالاخره درمورد كریستال چه كار كنم؟من میخوام از كریستال ‏8مگا استفاده كنم
نگفتی چه پروگرامی.
من از اون پروگرامر نوآوران الکترونیک استفاده میکنم. و از برنامه isp programmer. آیا نیازی به این ست کردنها هست؟
در صورتی که هیچ موقع چیزی رو تیک نمیزنم.
(۰۲-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۲۲:۴۶)parsegade نوشته است: [ -> ]پس من باید از خیر این پروگرامر بگذرم؟بالاخره درمورد كریستال چه كار كنم؟من میخوام از كریستال ‏8مگا استفاده كنم
لازم نیست بیخیال پروگرامرت بشی یه سر به این لینک زیر بزن
http://www.iranled.com/forum/thread-2148...#pid156134
طبق شکل عمل کن
با توجه به شکل برای کریستال خارجی با فرکانس 8 مگا هرتز باید CKSEL0 و CKSEL1 و CKSEL2 تیکاشو باید بزنی و تیک CKSEL3 روهم نباید بزنی به بقیه فیوزبیت ها کاری نداشته باش

کسی صدای مارو میشنوه؟
برای استفاده از بعضی امکانات سخت افزاری میکرو شما باید فیوز بیت مربوطه را تغییر دهید و برای کریستال هم شما باید حتما فیوز بیت clksel را دستکاری کنید وگرنه به طور پیشفرض با فرکانس 1 مگ کار خواهد کرد (البته در مورد بعضی آی سی ها) حالا فرقی نمی کنه isp باشه یا یکی دیگه
صفحه‌ها: 1 2