ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نرم افزار طراحی سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر دوستان عزیز واساتید محترمHappyClapHappy

دوستان من در حال حاضر دارم زبان برنامه نویسی دلفی یاد می گیرم اما تصمیم گرفتم که در کنار یاد گیری این زبان وارد بحث وب بشم .
سوالم اینه که برای طراحی سایت قدرتمند ترین نرم افزار چیه ؟ExclamationAt

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .017017017
طراحی وب خودش دو بخشه
تحت ویندوز یا تحت لینوکس
برا لینوکس که یا cmsاستفاده میکنن یا اگه بخوان برنامه رو بنویسن معمولا notepadکافیه
برا ویندوزم که من فقط asp.netرو میشناسم که از visual web developer استفاده میشه براش
در تکمیل صحبتهای WhiteNoise عزیز
برای لینوکس از php استفاده میشه که nuspherd-zend stodio -rad php میتونین استفاده کنین
در کل نرم افزار های دیزاینر زیادی هست اما اگه طراحی میخوای دریم ویور و شیر پوینت دیزاینر عالی عمل میکنه هم ای اس پی هم پی اچ پی
دوستان از پاسخ های شما سپاسگذارم.

اما چند تا سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنید و پاسخم را بدهید سپاسگذار می شم.

1-مثلا همین سایت (سایت ایران ویچ) با چه نرم افزاری طراحی شده؟ یا یک سایت تبلیغاتی با چه نرم افزاری طراحی میشه؟
2-آیا این سایت رو میشه با نرم افزار Adobe DreamWaver CS5 به طور کامل طراحی کرد؟ آیا یک سایت تبلیغاتی رو میشه با نرم افزار Adobe DreamWaver CS5 به طور کامل طراحی کرد؟
3-تفاوت استفاده از نرم افزار Adobe DreamWaver CS5 با ASP.NET در طراحی سایت در چیه؟
4-آیا با نرم افزار Adobe DreamWaver CS5 می توان سیستم پرداخت الکترونیک (پرداخت آنلاین) را راه انداخت؟
5-طراحی یک سایت با نرم افزار Adobe DreamWaver CS5 بهتره یا با ASP.NET ؟
aشما اول باید یک زبان برنامه نویسی تحت وب یاد بگیری تا بتونی یک سایت طراحی کنی طراحی سایت هم خودش 2 قسمت هست 1-هسته 2 - پوسته
هسته رو معمولا با زبانهایی مثل
perl
php
asp.net
و...
مینویسن
پوسته رو معمولا با
html
css
javascirpt
jquery و یا یه سری فریم ورک مثل
yui
mootools
gwt
extjs و ...
شما باید حداقل ها رو بلد باشین تا بتونین یک سایت طراحی کنین
در ضمن Adobe DreamWaver CS5 یک محیط هست که میتونین ازش برای php استفاده کنین اما در کل برای php محیط nuspherd یه چیز دیگس هم debugger داره هم code highlighter هم code complatation و خیلی قابلیتهای دیگه
و برای asp.net از خود visual Stodio استفاده میشه
موفق باشید
از پاسخ تون سپاسگذارم .ClapClapClap

دوستان یه سوال هم درباره ی هاست داشتم اگر پاسخ بدید ممنون می شم.AtExclamation

برای یک سایت مثلا یک سایت که کارش فقط تبلیغات باشه مثل سایت پارسیان ( www.eparsian.com ) ما تقریبا به چه قدر فضا در اینترنت برای یک سال نیاز داریم ؟ ( پاسخ رو برای همین مثال بیان کنید )

از لطف تون سپاسگذارم .HappyHappyHappy
من میخوام یک سایت موزیک بزنم به کمک نیاز دارم بعد از ثبت دامنه وخرید هاست من باید چه جوری این دوتا رو بهم وصل کنم بعد من قالب سایتم رو باید کجا وارد کنم لطفا پاسخ بدید