ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کد دکمه Register برای برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

دوستان عزیز من یه برنامه یا بهتر بگم یه پروژه دارم که اول با گرفتن یک یوزر و پسورد وارد فرم View میشه . از اونجا با استفاده از MenuScript میتونه به فرمهای Search و insert هم وصل بشه . کلیت برنامه لیست بیماران یه بیمارستان با مشخصاتی از قبیل نام نام خانوادی ، تلفن ، ایمل و اینها هست .

پایگاه داده من Access هست .

حالا میخوام به صفحه اول برنامه یا همون اصطلاحاً فرم Login ام یه دکمه Register اضافه کنم که کاربران مختلف بتونن ثبت نام کنن و با یوزر و پسوردی که باهاش ثبت نام میکنن به فروم هایی که قرار دادم دسترسی داشته باشند.

حالا میخوام بدونم چطور میتونم یه همچین دکمه رجیستری رو برای فرمم بسازم . در حقیقت کد این دکمه چیه ؟ جایی که باید یوزر وارد شده بعد از ثبت نام رو با پسوردی که کاربر وارد کرده بوسیله جدول Access ای که برای اینکار اختصاص دادیم مقایسه کنه و این قبیل کارها . که اگر هرکدومش ( یوزر یا پسورد ) غلط بود پیغام خاص خودش رو بده . حالا اصل پیغام دادن خیلی مهم نیست .

بحث اینه که برنامه چطور بفهمه باید یوزر خاص رو با پسورد خاص خودش مقایسه کنه

شرمنده بایت طولانی بودن سوال . ممنون از پاسخ هاتون ...
وبه یا اپلیکیشن؟
تا حالا با ado.net کار کردی؟
باید یه وقت درست بزاری بخونیش داداش.
نه همون Application کار میکنم . Ado.net کار کردم اما یمقدار توی این تطبیق دادن یوزر و پسورد به مشکل خوردم ...
خوندن دیتابیس که بلد باشی و بتونی select بزنی که دیگه کاری نداره مقادیرتو با سلکت تو تیبل میگردی.وسلام
اگه منظورتون را درست متوجه شده باشم اینطوری باید برسی کنید!
کد:
select id from tbl where username='admin' and password='123'
حالا باید برسی کنی تعداد رکورد هایی که انتخاب شده اگر فقط یکی بود پس یوزر پسورد درسته