ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ARM-AVR-PIC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به یاوران.
آقا اگه کسی تا حالا گرفته این سه نوع میکرو را مقایسه کرده اگه نتایجی داره به این نادان اطلاع بده لطفاَ.
از لحاظ سرعت اجرای دستورات، تفاوت پردازش، قابلیتها.
کلا کدوم نوع سر تره؟
در مورد ARM نمیدونم اما AVR چهار برابر سریع تر از PIC هست.چون پالس ساعت ها توی AVR مستقیما به CPU داده میشه اما در PIC کلاک به 4 بخش تقسیم میشه.
اما AVR نسبت به PIC به شرایط حساس تره.ولی AVR در کل بهتره...
فکر کنم AVR از ARM هم سریع تر باشه... اما در هر حال به نظر من تا اینجا AVR قدرتمند ترین میکرو هست.
زبون های سطح بالایی مثل بیسیک رو هم پشتیبانی میکنه...(اما به نظر من بیسیک به درد نمیخوره ولی Code Vision فوق العادست... شاهکاره!)

ARM 1GH
AVR 66MIPS
PIC 70MIPS

اصولا قابل قیاس نیستن
هرکدوم واسه یه کار خاص مناسبتره و کلا بهترینشون ARM ها
هستند که تو صنعت تبلت ها و موبایل ها هم استفاده میشن
سلام.

پست sajadgh ( البته نمي دونم MIPS ها از كجا اومده ؟ )+ ...
هرچي كلاك خور ميكرو بالاتر باشه دليل بر سرعت بيشترش نيست ...
ARM ها PLL داخلي دارن و كلا نمي دونم چند MIPS هستن ، اما هرچي باشن از نظر پردازش و ... بهتر از AVR و PIC هستن ...
ARM ها هم 32 بيتي هستن كه اصلا نبايد با AVR و ... مقايسه بشن. امكانات اضافه تر دارن و فكر كنم DAC هم دارن. نوع هاي مختلف دارن كه از ARM7 تا cortex ها و ...
و البته گرون هستن ( ARM7 خوبه :d

AVR و XMEGA پردازنده هاي 8 بيتي دارن كه AVR تا 16MIPS و در بعضي نوع ها تا 20MIPS قدرت اجراي دستور دارن ( طبق گفته ي ديتا شيت ، كه البته مي شه Overclock اشون هم كرد ، اما ممكنه در بعضي بخش ها دچار اختلال بشه ...)
XMEGA تا 32MHZ طبق ديتاشيت كلاك خورن كه البته بخاطر اجزاي اضافيي كه نسبت به AVR دارن سرعت پردازششون فوق العاده بالا تر از AVR هاست ...

PIC ها اگر اشتباه نكنم 12MIPS قدرت اجراي دستور داشتن ( عموما )
البته بايد دقت كنيد كه PIC ها نوع هاي زيادي دارن ، هم 8 بيتي دارن و هم 16 بيتي ...
سري dsPIC هم خيلي قدرتمند تر از PIC هاي معمولي هست و 16 بيتيه ( اگر اشتباه نكنم )
هر 4-5 كلاك معادل اجراي 1 دستور براي PIC هست.
هر 1-2 ( اكثرا 1 ) پالس كلاك معادل اجراي يك دستور در AVR هست.

َAVR پايه هاش منظم تره ، PIC بعضي از پايه هاش مثلا قابليت ورودي شدن يا برعكس رو ندارهه ( بعضي از انواعش )
در كل براي آموزش هم AVR راحت ترهه ...

ميگن نويز پذيريه PIC كمترهه و صنعتي تره ... ( البته XMEGA هم اين ويژگي رو داره ! )

از نظر تجهيزات معمولا AVR ها مجهز تر هستن و گرانتر. مثلا اگر ADC اون 8بيتيه ، ADC اين 10 بيتيه ...
DSpic پردازنده ي DSP داره و ... !!
Xmega فكر كنم DAC هم دارهه !! ، قابليت pulldown كردن پايه ها رو دارهه ، DMA دارهه و سرعت ADC اش بيشتره ، پايه هاش مرتبه و چندين PWM دارهه ، هر پايه اش وقفه دارهه ، وقفه هاش اولويت بندي دارهه و ...

خلاصه سرتو درد نيارم ، برو ديتاشيت بخون ( امكانات AVR تقريبا يه جورهه ، برو سراغ بقيه ... ) ( خودمم بايد بخونم ... )

موفق باشي.
يا علي.

چند مدل arm که تو ایران هم پیدا میشه کدومها هستن؟ قیمتشون الان چطوره آیا 32 بیتی اینجا پیدا میشه آیا پروگرمرهاشم پیدا میشه؟
نقل قول: البته نمي دونم MIPS ها از كجا اومده ؟
از وبسایتهای اتمل و میکروچیپ(مایکروچیپ) که برگرفته از توضیحات آخرین تولیداتشون بود نه صرفا تولیداتی که ما میشناسیم.

نقل قول: چند مدل arm که تو ایران هم پیدا میشه کدومها هستن؟
تو این فروشگاه چندتاشو میتونی پیدا کنی ، البته مدل های دیگه هم موجود هستند.

نقل قول: آیا پروگرمرهاشم پیدا میشه؟
خیلی هاشون مستقیما بدون واسط توسط USB پروگرم میشن، چند تاشون هم که با USB پروگرم نمیشن یه پروگرمر ساده دارن که با پورت پرینتر کار میکنن. مدل های دیگه ای هم هست ولی من فقط با این روش ها کار کردم و اشنایی دارم
تنک یو سجاد. مرسی...
آیا این ها که smd هستن برای تستشون مثله dip میشه روی برد خاصی بست یعنی فعلا لحیم نکرد آیا پایه دارن(منظور پایه آیسی)؟میشه بگید اینا چجوری برنام ریزی میشن هر چی تو دیتا شیت دنباله حافظه فلش گشتم چیزی ندیدیم؟؟؟؟
اگه منظورت آرم ها هستند، بلی نصی سطحی تشریف دارن. برای استفاده رو برد برد هم باید با یه برد ساده به DIP تبدیل کنی. البته برده امادش هم تو فروشگاه های اینترنتی موجوده(بنا بدلایلی لینک نکردم ) و اینکه اگه نمیخوای لحیم کنی باید دنبال سوکتش باشی که فکر نکنم گیر بیاری(من که یه بار جمهوری رو شخم زدم پیدا نکردم). منظورت از برنامه ریزی فکر کنم برنامه نوشتن واسشون باشه چون پروگرم کردن رو مطرح کرده بودی.

برای برنامه نویسی ARM ها کامپایلرهایی وجود داره که اسماشون :
keil, IAR و micro c . که C و C++ ساپورت میکنند دوتای اولی GCC هستند ولی سومی رو نمیدونم.
micro basic و micro pascal هم که مشخصه ....
flowcode ARM که فلوچارت رو به کد تبدیل میکنه البته داخلش کد های C هم میشه زد.

پیشنهاد من اینه که اگه میخوای یکیشو شروع به یاد گیری کنی keil و IAR بهترین گزینه ها هستند ولی سخت تر هم هستند
اینبرد آماده که میگی اسمش چیه عکسی ازش داری؟ اون سوکت چطور اسمش چیه ؟
منطورم از پروگرم کردن حافظشون بود آیا اینا حافظه فلش دارن چقدر حافظه دارن؟
یه همچین چیزی میشه استفاده کرد؟
http://www.elcshop.ir/More-f.asp?id=209286&G_id=15537
آقا اسم اینا به انگلیسی چیه؟

نقل قول: اینبرد آماده که میگی اسمش چیه عکسی ازش داری؟
منظورم بردهایی از این قبلی بود که بهشون میگن "مبدل SMD به DIP "
[تصویر:  multi-adapter.jpg]

البته بردهای کامل هم هست که بهشون میگن هدر برد .مزیت این بردها اینه که چیپ مورد نظر به همراه همه قطعات مورد نیاز بروی برد مونتاژ شده تا براحتی قابل استفاده باشه مثل تصویر زیر
[تصویر:  AHB-3102.jpg]

نقل قول: اون سوکت چطور اسمش چیه ؟
اسمِ انگلیسیش اینه "Surface Mount Chip Socket" ، حتما فارسیش هم میشه سوکت آی سی SMD دیگه !!!
اینم عکسش
[تصویر:  940-44-044-17-400000.jpg]

نقل قول: منطورم از پروگرم کردن حافظشون بود آیا اینا حافظه فلش دارن چقدر حافظه دارن؟
اونایی که میکرو کنترلر هستن ، بله فلش دارن مثلا : AT91SAM7S64 به اندازه 64 کیلوبایت فلش داره که تو بعضی مدلها به 5 مگابایت هم میرسه. اونایی هم که پروسسورن فلش ندارن

نقل قول: آقا اسم اینا به انگلیسی چیه؟
اسمشون به فارسی آی سی ماسک دار هستش که به اشتباه آی سی قیری گفته میشه ، و اما اسمه انگلیسیشون فکر کنم mask chip باشه

آقا به این آیسی ها که ما آیسی توپی میشناسیم یا شما میگید ماسک
انگلیسیا میگن onboard chip یا bare die format.
آره امروز بازار بودم از اون سوکتهای اس ام دی نداشتن همش تو ویترین بود. 44 پایه بود که فقط از پشت ویترین تو کفش مونده بودیم.
صفحه‌ها: 1 2