ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تلفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
توی بسکام یک تابع هست که یک شماره تلفن رو میگیره.
توی کد ویژن هم هست؟ آخه من فقط بسکام بلدم.
نه كد ويژن از اين چيزا نداره و بايد خودت بنويسي-شما كه مي گي بسكام بلدي خوب با بسكام بنويس
اگر هم مي خواي با كد ويژن بنويسي تا پنجشنبه صبر كن اين امتحانمو بدم ، حتما راهنماييت مي كنم
ببخشید اشتباه نوشتم.
"من فقط کد ویژن بلدم."
البته الان یکم از بسکام هم سرم میشه.
اون تابع رو اگه استفاده کنم به اون شماره تلفن میزنه؟یعنی گوشی زنگ میخوره؟
نمیشه باهاش بین دو میکرو تبادل اطلاعات کرد؟
میشه ولی شما باید در میکرو گیرنده یک آی سی یرنده ی dtmf بزارید(dtmf reciver)و با اون کد رو رمز گشایی کنید و بدید به میکرو.
مثل آی سی MT8888 که یک گیرنده و فرستنده ی dtmf است.
راستی dtmf همون پالس ها تلفن هست.
اگه این یه روز رو صبر کنی بهت میگم!!!
شما می خوای از طریق خط تلفن بین دو تا میکرو ارتباط برقرار کنی یا اینکه خط تلفنی وجود نداره و همین طوری معمولی میخوای دو تا میکرو رو به هم مرتبط کنی.
نقل قول: شما می خوای از طریق خط تلفن بین دو تا میکرو ارتباط برقرار کنی یا اینکه خط تلفنی وجود نداره و همین طوری معمولی میخوای دو تا میکرو رو به هم مرتبط کنی.
اگه خط تلفن وجود نداشت اسم تاپیک رو میزاشتم "تلفن" ؟
دو تا کار رو میخوام یاد بگیرم.
اولی:
با میکرو کاری کنم که موبایلم زنگ بزنه.
دومی:
با خط تلفن بین دو تا میکرو ارتباط برقرار کنم.توی فواصل دور خیلی خوبه!
ببین کار با این آی سی mt8888 سخته ولی من بلد هستم ولی اگه یه کار دیگه بکنی خیلی بهتره.
ببین تو اگه با بسکام کار کنی خیلی بهتره و دیگه قسمتی برای فرستندهی dtmf نیاز نداری و فقط با یک تابع اون رو انجام می دی.ولی اگه با کد ویژن بنویسی باید این قسمت رو نیز بسازی و خیلی کار مشکلیه و اگر با بسکام بنویسی کارت راحت تره و فقط نیاز به یک قسمت گیرنده داری که اون هم خیلی خیلی راحته!!!!!!!!!!
برای قسمت گیرنده فقط نیاز به یک آی سی mt8870 هست که یک گیرنده ی dtmf هست نیاز داری.
من خودم با این آی سی کار کردم و یه دستگاه ساختم که با اون میشه 12 تا وسیلرو خاموش یا روشن کرد و خیلی هم سادس و از سه قسمت تشکیل شده(البته نترس اون سه قسنت چیز خاصی نداره):
1-آشکار ساز زنگ
2-اشغال کننده ی خط
3-گیرنده ی dtmf و آشکار سازی آن
آشکار ساز زنگ:
قسمتی است که با اون میشه فهمید که خط زنگ میخوره یا نه!!!!
در حالت عادی خط تلفن دارای ولتاژی حدود 48 ولت دی سی است و زمانی که زنگ می خورد ولتاژ او حدود 110 ولت ای سی می شود.
بقیش رو بعدن می گم

سلام
روی شماره گیری باMT8888 و Avr در محیط کدویژن دارم کار میکنم به یه جاهیای رسیدم یه مشکل هم دارم .
از یک رشته که شماره موبایل داخلش هست رقم اول را میگیره ولی دوم به بعد را ارسال نمیکنه.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
h.yarigholi@gmail.com
من کدویژن زیاد بلد نیستم ولی من تو بسکام از یه دستور که یه قسمت از رشه رو جدا می کنه استفاده می کنم و از اون رشته که شماره تلفن توش هست 1 عدد رو جدا می کنم و توی اون دستور باید تعیین کرد چندمین کارکتر رشترو جدا کنه و من به جای یک عدد یه متغییر میزارو و بعد از ارسال هر شماره یه واحد به متغیر اضافه می شه و همین طوری تا آخر اعداد ارسال می شن .
راستی اگر فقط می خوای شماره بگیری از MT8870 استفاده کن.
یک مداری توی pmm بود که مثل این تلفن هوشمندا بود! مثلا بعد از پنج بار زنگ خوردن تلفن خط رو اشغال میکرد و با زدن شماره یک رله رو روشن میکرد و با شماره ی 2 رله رو خاموش میکرد!
آقا اینی که من میگم 12 تا وسیله رو روشن و خاموش می کنه
صفحه‌ها: 1 2