ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر بهره ولتاژ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام چطور میشه بهره ولتاژ اپ امپ رو با استفاده از میكرو تغییرداد؟یعنی جای پتانسیومتر.میشه با تغییر فركانس در كلید زنی ای سی 4066 این كار رو انجام داد؟
به مولتی پلکسر 4067 چند تا مقاومت وصل کن بعد با میکرو بین مقاومت ها کلید زنی کن
ایا از طریق برنامه نمیشه کاری کرد؟یعنی بدون نصب قطعات جانبی؟یا از طریق کلید زنی در ای سی هایی مانند 4066؟
بدون میکرو هم میشه اما با کلید های دو حالته
فقط 4تا کلید نیاز دارید
اگه میخواین بیشتر توضیح بدم
باید از کلید هایی استفاده کنید که دوتا حالت پایدار دارن یه پایه به منفی یه پایه به مثبت و پایه دیگه هم به مولتی پلکسر وصل میشه
--------->>>>>>>>>
مقاومت هارو به هم وصل میکنیم
یه سر همه رو به هم وصل میکنیم
سرای دیگه رو میدیم به مولتی پلکسر
من میخوام با میكرو این كار رو انجام بدم به این دوتا شكل نگاه كنید.میخوام پتانسیومترها حذف بشن و فرمان از میكرو بگیرن.پس تنها راه حل همونه كه شما میگید؟
ابتدا چندتا از رنج مقاومت هایی رو که لازم دارید بدست بیارید مثلا 6تا مقاومت که بهره رو مناسب تغییر میده
یه عکس هم برای مثال گذاشتم امیدوارم بدردتون بخوده
ممنون.پس به جز تقسیم مقاومتی راه دیگه ای نیست.درسته؟ظاهرا مدارات دیجیتال(با میكرو) از همین روش برای تنظیم افست یا تنظیم بهره استفاده میشه
من اسمش رو تقسیم مقاومتی نمیزارم !
شما با داردن کد های 0 یا 1 به ورودی های a-b-c-d هربار یکی از مقاومت هارو به آمپ امپ وصل میکنید !
و در دوسر که توی عکس نوشته out-r از اونجا میتونید به عنوان یه مقاومت متغییر استفاده کنید!
درست یادم نمی یاد فکر کنم راه اصولی تری هم داشته باشه
ولی چیزی که به ذهنم می رسه استفاده از FET هست مقاومت درین سورس با ولتاژ گین اگه اشتباه نکنم رابطه مستقیم داره البته توی یه محدوده می تونی از اون استفاده کنی
آره درست میگی.
مقاومت کانال مستقیما به ولتاژ گیت بستگی داره.(حواستون به n کانال یا P کانال بودنش باشه!)
فکر کنم با BJT هم میشه!
تازه با DAC هم میشه اما دیگه بهش بهره نمیگن.
دوسته عزیز
اگه فیدبک منفی برات مهم نباشه یه راهی هست بدون هیچ قطعه اضافی فقط چند تا مقاومت !!!
صفحه‌ها: 1 2