سلام
می خواستم بدونم avr بیشتر به شرایط محیط(مثل الکترومغناطیس و ...) حساسه یا pic ؟؟؟(منظورم از الکترومغناطیس اینه که کنار یه تابلو برق سه فاز 380 ولت هست که از سیم هاش حدود 200A جریان عبور می کنه.
یا اصلا چجوری میشه میکرو رو در برابر این نویز ها مقاوم کرد؟؟
AVR حساس تره...
جریان 200 آمپر نویز زیادی میدازه! شاید PIC به زور دووم بیاره.
شاید استفاده از این جدا کننده هایی که توی مدار های پر قدرت برای جلوگیری از تاثیر یک قسمت روی قسمت های دیگه میزارن نتیجه ی خوبی بده!
منظورت از "کنار" چیه؟نکنه توی مدارشه؟
دوست من...
تجربه نشون میده که pic به دلیل دوامش در کار های صنعتی بیشتر کاربرد داره درضمن میکرو avr رو نمیشه تو یه همچین مکانی استفاده کرد
برای دفع نویز ها هم میتونید از قاب های فلزی که بدنه آنها به زمین مدار وصل میشه استفاده کنید
خط تغذیه منفی مدار رو بزرگتر بکشید منظورم روی برد مدار چاپی هستش
خازن های عدسی و خازن های باظرفیت کم اما تعداد زیاد استفاده کنید
مثلا اگه میخواین 10 خازن 100 میکرو بزارید همون رو 10 تا100 میکرو بزارید و در جا های مختلف مدار
ببینید من کار خواصی نمی خوام بکنم و فقط برای کنترل اون تابلو هست و تابلو هم تشکیل شده از سه تا کنتاکتور و یه سری مدار برای کنترل اون ها که من می خوام بجای اون مدار ها یه میکرو بزارم.
من به این میگم کار خاص !
چون اگه درست فهمیده باشم قراره تومدار رله ها قرار بگیرند و میکرو هم نزدیک به کابل ها است اگه همه موارد بالا رو رعایت کنید بهتره!
(۲۲-دى-۱۳۹۰, ۱۳:۴۷:۳۵)NAVID$KASHI نوشته است: [ -> ]ببینید من کار خواصی نمی خوام بکنم و فقط برای کنترل اون تابلو هست و تابلو هم تشکیل شده از سه تا کنتاکتور و یه سری مدار برای کنترل اون ها که من می خوام بجای اون مدار ها یه میکرو بزارم.
میگم PLC رو واسه همین کار ساختن...
شما تا حالا با plc کار کردی.
اگه بلدی یه توضیحی بده.
من خودم می دونم باید با plc کار کنم ولی بلد نیستم و اگه بخوام یاد بگیرم کلی وقت می خواد!!!
اتفاقا یادگیریش بعید می دونم سخت باشه ، چون معمولا کدنویسی نمی کنن و خیلی از کارها رو با هموم زبون لیدر و ... شماتیکی می رن جلو ...
موضوع اینه که با پولی که باید برای plc بدی می تونی چندین و چندتا میکرو بگیری . . . :d
تازه پروگرامرش هم هست ، که اونم گرونهه ...
فکر کنم قید pic رو زدی ...
بیا و با همین AVR راش بنداز ، بعد اگر داخل یه محفظه ( همونطور که abasalifix گفت ) بذاریش ، اکثر شار از ایم محفظه رد می شه و میدان کمی روی میکرو می یفته ، بعد یه مقداری ، زاویه و جاش رو درست می کنی و از خازن هم زیاد استفادی می کنی و کلاک خور میکرو رو هم کم انتخاب می کنی ...
احتمالا راس و ریس می شه ...
موفق باشی.
یا علی.
آره همین avr خودمون خیلی بهتره.
این plc ها هم گرونند و هم کلا کار باهاشون دردسر داره و کلا بی خیاله plc و pic بشم بهتره.
فقط یه چیزی این محفظه ها که abbasalifix میگه چه شکلیه؟؟؟
از کجا باید گیر بیارم؟؟
اگه یه محفظه فلزی رو داشته باشیم که به گراند وصل هست رو دورش رو با سیم لاکی یه سیم پیچ ببندیم و سیم پیچ رو هم به گراند وصل کنیم بیشتر جلوی نویز رو نمی گیره؟؟؟
بستگی داره از چه نوع plc بخوای استفاده کنی. اگه تعداد ورودی و خروجی زیاده و میخوای یه پروژه بزرگ راه اندازی کنی از s7-300 و s7-400 باید استفاده کنی که بسته به نیازت مدلهای مختلف داره،نرم افزارشم simatic manager هستش.نگران برنامشم نباش،زیاد مشکل نیست.
واسه یه کار کوچیکم میتونی از mini plc logo استفاده کنی که بصورت دستی برنامه نویسی میشه: logo soft comfort
البته برای کنترل سه تا کنتاکتور mini plc هم زیادی گرونه.
میشه بگی این سه تا کنتاکتور میخوای چطوری فعال بشن؟ یعنی کنترلشون چجوری میخوای باشه؟
البته pic براي اينكار بهترهه ، اما مشخصه كه به يادگيريش علاقه اي نداري و فقط مي خواي كارت راه بيفته ، بخاطر همين گفتم رو همون AVR كار كن ...
من تا حالا از نزديك نديدم ، اما طبق قوائد الكترومغناطيس ، شار تمايل بيشتري در حركت در اين محفظه ها دارهه ، چون ضريب نفوذپذيريشون از هوا بيشترهه ، وهر چي ضريب محفظه بيشتر ، بيشتر مي توني به نويز غلبه كني ، چون اكثر مسير هاي شار سعي مي كنن از درون ديواره ي محفظه عبور كنن و خارج بشن و در وسط محفظه كه قرار ميكرو باشه ميدان كمترين مقدارهه ...
بنظرم يه شكل كره اي يا بيضوي ، بهترين عملكرد رو مي تونه داشته باشه ...
مواد فرو مغناطيس هم بيشترين ضريب نفوذ پذيري رو دارن ، حالا بايد ببيني چي مرسوم تر هست ...
-------------------------------
با سيم لاكي سيم پيچ ببندي ؟! متوجه نمي شم ... !
در نظر بگير كه امواج الكترو مغناطيس و خواصشون احتياج به محيط مادي براي انتشار ندارن ...
موفق باشي.
يا علي.