ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آمپر متر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
چه جوری میشه با میکرو جریانی حدود 200A رو اندازه گیری کرد؟؟؟AtExclamationConfused
توی گوگل یک سرچ میکردی به نتیجه میرسیدی!
اینجا رو نگاه کن:
کد:
About 1,200,000 results (0.10 seconds)
اینجوری:
سنسور جریان
یکیشون رو نوشته 100 آمپر
دیتا
با دو یا سه تا از اون ها به نتیجه میرسی...(فکر کنم... خودم هنوز در موردش اطلاعات ندارم)
سلام..
دوسته عزیز من با سنسور 100 امپری کار کردم که راه اندازیش اشکمو در اورد...
این سنسور ها 5 تا پایه دارن که دو تاش که بزرگ هستن با سیم شما سری میشن..
و اون سه تای دیگه که یکیش vcc و یکیش هم gnd و اخریش هم خروجی ولتاژه که بر اساس عبور جریان مثبت یا منفی کم میشه...
acs758100bff
یه سیم پیچ کوچیک درست کن!
سیم حامل جریان رو بگیر نزدیک سیم پیچ!
بعد بده به adc میکرو !
اگه دیدی خیلی خطا داره ولتاژ سیم پیچ رو DC کن با چند تا دیود
سلام
میشه این سنسور هارو با هم موازی کرد.(یعنی 2تا 100 آمپری رو)تا بشه 200 آمپر.
چون 200 آمپریش سخت گیر میاد
آره میشه.فقط حواست باشه که اگه یکم بیشتر جریان عبور کنه هر دو تا میرن هوا.پس بهتره سه تا صد آمپر بزاری
(۲۲-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۰۶:۱۳)apcog نوشته است: [ -> ]آره میشه.فقط حواست باشه که اگه یکم بیشتر جریان عبور کنه هر دو تا میرن هوا.پس بهتره سه تا صد آمپر بزاری

بعد خروجی هر سه تا رو به هم وصل کنم بعد بدم به adc ؟؟؟؟Rolleyes
یکم در مورد خروجیش توضیح میدی؟؟؟ConfusedConfusedWink
رابطه بین جریان و ولتاژ خروجیش چیه؟؟؟ConfusedAmaze
به هم!نه.البته اگه به هم وصل کنی یک مقداری دقت پایین میاد اما...
بهتره جدا جدا وصل کنی.بعد با رابطه ی مخصوص میکرو جریان هر کدوم رو به دست بیاری و با هم جمع کنی.
اگه به هم وصل کردی باید از کانال ای دی سی حاصل رو بخونی و با رابطه به دست بیاری و ضربدر دو یا سه کنی.
صبر کن دیتاشیت رو بخونم بهت میگم...
آقا خوندی؟؟؟
در مورد این سنسور
یک سنسور اثر حال که با عبور جریان ازش نسبت به جریان عبوری ولتاژ انلوگ تولید میکنه
این سنسورها چون هم جریان منفی هم مثبت را اندازه گیری میکنن یک ولتاژ ثابت نصبی در خروجی برای جریان 0 دارند که حدود 2.5 ولت هست
به ازای هر آمپر در جهت + مقدار ولتاژ افزایش یافته و به ازای هر مقدر جریان - ولتاژ از 2.5 ولت افت می کند
من مدل 50 آمپریشو استفاده کردم ولی با توجه به اینکه افزایش ولتاژ این سنسور نسبت جریان خیلی کمه دقتشو همون بهتر در حد 1 آمپر فرض کنید .نکته دوم خروجی به خاطر همون مقدار کم افزایش ولتاژ باید با حدکثر دقت خونده بشه که تو adc میکرو من به ازاری هر آمپر +8 عدد دیجتال از 1023 بود!!

خروجی سنسوررو با 1 مقومت 1 کیلو سری و با یک 10 کیلو به زمین و در نهایت با یک خازن 4.7 میکروفاردی موازی کنید و بدین به adc در غیر این صورت میری سر کار چون خروجیت صابت نمیمونه ! البته برای جریان dc

برای ac چی؟؟؟
صفحه‌ها: 1 2