ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تمها و استایل در دلفی xe2
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
از قابلیتهای بسیار جالب و مورد نیاز که به delphi xe2 اضافه شده قابلیت Styleان میباشد یعنی شما بدون نصب کامپوننتهای اسکین و استایل مثل vcl skin , alpha control , busines skin و ... به راحتی میتونین به برنامتون استایل بدین برای این کار به ادرس زیر در منو بروید Project/oprion و در پنجره جدید Application/Appearance را انتخاب کنید
[تصویر:  theme_options.png]
خب حالا اینجا لیستی از استایلهای پیش فرض که به همراه دلفی نصب میشود داریم ابیته در دلفی xe2 اپدیت 2 تعداد این استایلها از 5 به 13 افزایش پیدا کرده است برای اعمال استایل مورد نظر کافی است تیک استایل مورد نظر را زده تا در کمبوباکس پایین Default Style استایل مورد نظر شما اضافه شود سپس کمبو باکس را روی استایل مورد نظر خود قرار دهید و روی دکمه ok کلیک کنید حالا با اجرا (f9) برنامه استایل شما اعمال خواهد شد
[تصویر:  theme_aqua_graphite-300x173.png]
Aqua Graphite

[تصویر:  theme_aqua_light_slate.png]
Aqua Light Slate

[تصویر:  theme_emerald_light_slate.png]
Emerald Light Slate

[تصویر:  theme_golden_graphite.png]
Golden Graphite

[تصویر:  theme_ruby_graphite.png]
Ruby Graphite

شما میتوانید استایلهای دیگری را نیز از اینترنت دانلود و استفاده کنید برای این کار بعد از دانلود فایلهای .vsf را در ادرس پوشه Style به ادرس زیر کپی کنید
C:\Users\Public\Documents\RAD Studio\9.0\Styles
تا به لیست استایلها اضافه شود
شما میتوانید استایلها را به سلیقه خود تغییر و مورد استفاده قرار دهید به همراه مجموعه دلفی یک Vcl Style Designer نصب میشود که از منو
Tools/Vcl Style Designer میتوانید از ان استفاده نموده و استایل مورد نظر خود را تغییر دهید
[تصویر:  style_designer-300x220.png]
نمایی از Vcl Style Designer

مرسی مبین جان .
لطفا کد نمایش استایل های انتخاب شده در یک کامبو باکس و تغییر استایل در زمان اجرا رو هم قرار بده .
والا این استایلها به صورت یک فایل هستن با پسوند .VSF که میتونین اونها رو تو یه کمبو باکس لیست کنین
دلفی یه ioutils داره شبیه system.io تو dotnet توابعش برای کار با فایلها و پوشه ها و لیست کردن و این چیزهاست که میتونین ازش استفاده کنین

برای تغییر استایل در زمان اجرا هم اول یونیهای Vcl.Themes,Vcl.Styles رو uses میکنی بعد 2 خط کد زیرو هر جا میخواهی استفاده میکنی
کد:
procedure TForm1.btn1Click(Sender: TObject);
begin
  if TStyleManager.IsValidStyle(getCurrentdir + '\Auric.vsf') then
    TStyleManager.SetStyle(TStyleManager.LoadFromFile(getCurrentdir + '\Auric.vsf'));
end;
مبین جان منظورم این نبود ، یه بار قبلا یک کدی بهم داده بودی که فقط لیست استایل هایی که تو قسمت Application/Appearance انتخاب می کردیم رو توی یه لیست باکس نشون میداد و با کلیک کردن رو آیتم های لیست باکس استایل برنامه تغییر می کرد ، اصلا هم با فایل ها کاری نداشتیم نه برای نمایش لیست نه برای اعمال استایل جدید .
اهان اون برای تمهای تو ریسورس بود که لیست میکرد و اینها
فکر کنم تو مثالهای همراه دلفی هست
سلام بر دوستان.آقا من تازه از دلفی 7 اومدم به XE2 پس اگه سوال هام عجیبه لطفا مسخره ام نکنید.از آقا مدیر عزیز حسابی متشکرم.فقط یه مشکل.همونظور که 1120 عزیز فرمودند اگه بخوایم موقع اجرا ، کاربر تم برنامه رو عوض کنه چه کنیم؟
از روشی که فرمودید رفتم ولی پیغام میده : "Style 'sssss' already registered" که مثلا sssss اسم فایل VSF جدیده که میخوام به اون تغییر پیدا کنه.ممنون میشم راهنمایی کنید
(۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۳:۳۲:۱۲)b_itman_b نوشته است: [ -> ]سلام بر دوستان.آقا من تازه از دلفی 7 اومدم به XE2 پس اگه سوال هام عجیبه لطفا مسخره ام نکنید.از آقا مدیر عزیز حسابی متشکرم.فقط یه مشکل.همونظور که 1120 عزیز فرمودند اگه بخوایم موقع اجرا ، کاربر تم برنامه رو عوض کنه چه کنیم؟
تو مثالهای خود دلفی تو پوشه نصب شدش هست
نقل قول: از روشی که فرمودید رفتم ولی پیغام میده : "Style 'sssss' already registered" که مثلا sssss اسم فایل VSF جدیده که میخوام به اون تغییر پیدا کنه.ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمالا اون استایل رو برنامتون نصبه 2باره میخواهید اجراش کنید