سلام خدمت بزرگان ایرانویج
از دوستان کسی لینک کتابخانه برای کدویژن داره ؟
چندتا لینک بود که خراب بودن.هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم.دستتون درد نکنه.
سلام.
کتابخونه؟کد ویژن؟ چه کتابخونه ای؟
دنبال چه کتاب خونه ای میگردی؟
سلام
دستت درد نکنه که جواب دادی.
یه پروژه تو کتاب اموزشی بود به نام چراغ چشمک زن.ولی کدویژن ایراد میگیره.سوال کردم میگن باید کتابخانه avr\io داشته باشی.هر چی سرچ میکنم همچین کتابخونه ای پیدا نمیکنم.اگه زحمتی نیست یه راهنمایی مختصر بکن.دمت گرم
چراغ چشمک زن؟
اگه از یک کدی شبیه به این استفاده کرده باشی :
کد:
while(1){
PORTB.0=1;
delay_ms(1000);
PORB.0=0;
};
باید این دو تا کتابخونه رو توی برنامت اضافه کنی:
کد:
#include <mega16.h>
#include <delay.h>
توضیح:
اولین کتابخونه مربوط به نوع میکرو میشه.اونی که نوشتم برای مگا 16 بود.این برای مگا 8:
با این کتابخونه کتابخونه ی I/O هم میگن.برای هر میکرو باید کتابخونه ی خودش رو باز کنی.
دومین کتابخونه delay.h هست که برای دستورات تاخیر از اون استفاده میشه.
دستور بالا 1000 میلی ثانیه صبر میکنه.
دستور بالا 500 میکرو ثانیه صبر میکنه.
فکر کنم مشکلت اینه که نمیدونی I/O چیه آره؟ همون کتابخونه ای که نوع میکرو رو میگه رو میگن I/O
همون mega16.h
apcog جان دمت گرم .دستت درد نکنه.مشکل حل شد.فقط نفهمیدم چرا وقتی پورتی رو بعنوان ورودی یا خروجی معرفی میکنم دوباره شروع میکنه به ایراد گرفتن؟
در ضمن ممنون بابت جواب
اسمم علی هست.
نمیفهمم منظورت چیه. کجا ایراد میگیره؟چه ایرادی میگیره؟
علی جان ممنون بخاطر محبتهات.
مثلا کدویژن از عکس شماره 1 ایراد میگیره در صورتی که همه جا به اینصورت برنامه مینویسن.نمیدونم چرا ایراد میگیره؟
ولی تو عکس دوم با اضافه کردن یه سری دستورات که نمیدونم برای چی نوشته شدن دیگه ایراد نمیگیره.
در ضمن موقعی که ایسی رو طبق برنامه (عکس شماره 1) پروگرام میکنم در عمل روی برد led چشمک نمیزنه (انگار که ایسی پروگرام نشده) ولی تو عکس شماره 2 ایسی در عمل درست کار میکنه(البته led خیلی کم نوره.باید با ترانزیستور درایو بشه).
نمیدونم چرا اینطوریه.تا الان 100 بار امتحان کردم حتی با چندتا میکروی مختلف.ولی همچنان باهاش درگیرم.ببخشید که زیاد حرف زدم.
بازم ممنون بابت کمکی که کردی.دستت گلت درد نکنه.
برنامه شماره 1
http://www.4shared.com/photo/LThc1zJn/1_online.html
برنامه شماره 2
http://www.4shared.com/photo/HG-jGxvO/2_online.html
سلام.
از عکس ها معلومه که توی برنامه ی شماره ی یک از کد ویزارد استفاده کردی و توی برنامه ی شماره ی دو استفاده نکردی!
همیشه از اون استفاده کن.خیلی کمکت میکنه. اما در مورد برنامه ها
این کد ها:
که توسط کد ویزارد تولید میشن،رجیستر های میکرو رو مقدار دهی میکنن که برای اجرای برنامه ها لازمه.اگه دقت کنی توی تمام برنامه های نوشته شده توی کد ویژن هستن.
در ضمن،ال ای دی رو اگه مستقیم به میکرو وصل کنی خیلی پر نور میشه!چجوری مدار رو بستی؟
سلام
علی جان شرمندم کردی بخدا.نمیدونم چطوری باید جبران کنم.دستت درد نکنه.
LED رو با یه مقاومت صد اهم به میکرو وصل کردم.
اره کدویزارد خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا تو کتاب مرجع کامل میکروها در موردش چیزی نگفته؟
فقط یه سوال دیگه دارم که خیلی الان باهاش درگیرم.اگه بخوام از چند قابلیت میکرو تو یه برنامه استفاده کنم استفاده کنم مثل LCD - وقفه - LED - کیبورد یا سوئیچ باید برای هر کدومشون همچین کدهایی اول برنامه بنویسم یا با نوشتن همینا مشکل حل میشه؟
بزرگواری میکنی که وقت میذاری و به سوالهای من جواب میدی.بازم ممنونم بخاطر کمک.
LCD
نقل قول: - وقفه - LED - کیبورد یا سوئیچ
منظورت از LED چیه؟
در ضمن،توی کد ویژن کیبورد یا سویچ وجود نداره.باید خودت دستی براش تابع بنویسی.سخت نیست،اگه بلد نیستی بگو کمکت کنم.
کلا کد ویزارد خیلی مفصله!
هر جاییش سوال داشتی بپرس .(مشخص کن مشکلت دقیقا کجاست)
توی بعضی قسمت ها مثل وقفه ی خارجی یا سر ریز تایمر که کلا باید برای وقفش کد بنویسی،وقتی فعالش کنی کد ویزارد برات یک تابع بین کد های برنامه قرار میده،که میتونی کد خودت رو توش بنویسی.
میشه از قابلیت هاش همه رو با هم استفاده کرد.هر کدوم رو که نیاز داشتی روی تب خودش کلیک کن و تنظیماتش رو انجام بده! همین!
علی جان بازم دستت درد نکنه که جواب دادی.
درسته تو کدویزارد طریقه اتصال کلید رو ننوشته(یعنی گزینه ای نداره که نوشته باشه کلید تا بشه از این طریق کلید به میکرو وصل کرد).
حالا یه سوال در همین مورد دارم.چطور باید تو ATMEGA32 یه سوئیچ فشاری گذاشت تا موقعی که پین مورد نظر یک میشه بره و یه کاری انجام بده.مثلا رو LCD بنویسه ("IRANLED") یا یه LED رو روشن کنه.
دستت درد نکنه که وقت میذاری و جواب سوالمو میدی.مرسی.