ايران ويج

نسخه‌ی کامل: از دوستان کسی در مورد چیپستهای جاسوسی اطلاعاتی داره ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یک سوال از دوستان گلم داشتم
در سایت پلیس سایبری یا فتا یک مقاله آموزشی هست با عنوان

روشهای تامین امنیت کامپیوتر در اینترنت

که لینکش هم هست :
کد:
http://www.cyberpolice.ir/trick/811

چنانکه دوستان در بند 12 مشاهده میکنند گفته شده :

هر هفته کامپیوتر خود را بوسیله باد نیمه گرم و شدید یک سشوار و سپس یک جارو برقی غبار روبی نمایید چون بعضی غبارها دارای چیپستهای جاسوسی هستند.

حالا سوال من اینه که چیپستهای جاسوسی چی هستند و غیر از سشوار چه راهی برای از بین بردن آنها وجود داره ؟

باز هم از همه عزیزان که جواب میدهند تشکر میکنم
دوست عزیز

چند تا از این غول های فناوری که اینتل هم یکیشون هست روی پروژه ای به اسم غبار هوشمند (یه چیزی شبیه برچسب های رادیویی RFID )کار میکنند که خیلی ریز هستند و با باد هم جابجا میشن عین گردوخاک . خودشون که گفتند که توی 20 30 سال آینده شاید موفق بشن چنین چیزی بسازن، البته اهدافشون بیشتر خدمت به بشریته که احتمالا اگه تولید بشه مصارفِ نظامی هم داشته باشه.
حالا من نمیدونم شاید منظورشون چنین چیزهایی باشه که مطمئنم نیست میدونی چرا چون این دوستان همیشه چندین سالی عقب تشریف دارن حالا چطور شده 50 سالی جلو جلو فکر میکنن خدا داند.
راستی این یه مورد خیلی با حال بود کلی خندیدم

نقل قول: هر ماه هارد کامپیوتر خود را کاملا فرمت نموده و ویندوز را نصب نمایید.
نقل قول: هر هفته کامپیوتر خود را بوسیله باد نیمه گرم و شدید یک سشوار و سپس یک جارو برقی غبار روبی نمایید چون بعضی غبارها دارای چیپستهای جاسوسی هستند.
چند سال پیش برای ویروس کشی یک سیستم رفتم خونه یکی از مشتری ها که اتفاقا داشتن اتاقشون رو هم نقاشی

می کردن، مشغول کار بودم که بابای طرف پرسید مشکلش چیه؟ گفتم ویروسی شده .... گفتن من همانا و کتک خوردن

پسره هم همان!! پرسیدم حالا تقصیره این بنده خدا چیه آخه؟ باباهه گفتم هزار بار گفتم یه پارچه سفید بنداز رو کامپیوتر

گرد و خاک نشینه توش ویروس می گیره!! ولی گوش نمی داد!!

یه بار هم دوران دانشجویی به مسئول آموزش دانشگاه گفتم فن کامپیوترت خیلی صدا می ده عوضش کن، طرف هم گفت

"من می گم ولی گوش نمی دن که، بزار اینقدر خاک بگیره تا ویروسی شه بزنه CPU رو بسوزونه اونوقت می فهمن"!!