ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آیا میشه با میکرو موج سینوسی درست کرد؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۲۱-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۰۸:۲۵)apcog نوشته است: [ -> ]8 بیت خوبه اما روش من خیلی سخت نیست اما در عوض موج کاملا سینوسی میشه.

(۲۰-دى-۱۳۹۰, ۱۳:۴۱:۵۵)sinohe نوشته است: [ -> ]
(۲۰-دى-۱۳۹۰, ۱۳:۰۵:۳۴)apcog نوشته است: [ -> ]اون سینوسی میشه؟اون میشه یک موج مربعی DC .
بهش میگن موج پلکانی. موج سینوسی یک موج آنالوگه.
یک نوسانساز موج سینوسی درست کن و جای یکی از مقاومت هاش که به فرکانس ربط داره یک فت بزار و با یک DAC فت رو کنترل کن.ایجوری میتونی یک موج کاملا سینوسی تولید کنی!

داداش نگرفتم، میتونی بیشتر توضیح بدی؟ شماتیکی چیزی برای مثال نداری؟

یک مدار مناسب برای تولید موج سینوسی پیدا کن.فقط باید یک مقاومت توی اون باشه که به فرکانس مربوط باشه.
جای مقاومت یک فت بزار و با DAC فت رو کنترل کن.میشه کفت اون مقاومت معمولی توی مدار رو تبدیل میکنی به مقاومتی که با میکرو منترل میشه پس فرکانس هم با میکرو کنترل میشه!
اوکی داداش، مقداری گرفتم، دقیقتر بگم تا اون مرحله که فرمودی مداری مناسب برای تولید موج انتخاب کن، مدارشو دارم، با آی سی های مختلف هم میشه ساخت که مهمترینشون ICL8038 هستند ، مداری که من دارم امتحان کردم تنها با تغییر در مقدار خازن فرکانسش تغییر میکنه، آیا برای این هم راهی هست؟
ولی نکته اصلی که مترجه نشدم اینه که اولا فت چیه؟Amaze
ثانیا چطوری با DAC و با چه دستوری میتونم کنترلش کنم؟
ممنون که کمک میکنی

فت:ترانزیستور اثر میدانی :
البته فکر کنم با BJT (ترانزیستور دو قطبی پیوندی یا همون ترانزیستور های معمولی خودمون) هم بشه.
صبر کن دیتاشیتش رو بجوم ببینم باید چکار کنیم. 040
DAC مبدل دیجیتال به آنالوگ هست.یعنی از یک طرف یک عدد باینری 8 بیتی رو بهش میدی و از اون طرف ولتاژ آنالوگ رو میگیری. با این نسبت:
0x00=0
0xff=5
خروجیش رو بده به هر چیزی که میخوای. در ضمن این آی سی فکر کنم اسلایتور کنترل شده با ولتاژ باشه! یعنی خروجی DAC رو باید مستقیما به اون بدی و فت مت نمیخواد! 034
ممنون دوست من، آره این آی سی اوسیلاتور کنترل شده با ولتاژه، ولی در اون صورت شماتیکش چطوری میشه دیگه علم من نمیکشه!!
در مورد DAC چند تا سوال تو ذهنم مونده، اولا اینکه کدوم پایه میکرو این قابلیت رو داره؟ چون من هرچی گشتم DAC نبو، البته ADC بود که فکر میکنم با هم فرق دارند. بعدش اینکه با چه دستوری تو بسکام ازش ولتاژ بگیرم؟
ممنون
DAC که جزو میکرو نیست! اسم یک نوع آی سی هست! برو توی گوگل بگرد یک DAC مناسب پیدا کن و خروجیش رو بده به پایه ای از اسلایتور که با اون فرکانس تنظیم میشه
دوست عزیز میتونین از pwm با یک فیلتر rc و opamp استفاده کنید به جای dac
من اطلاعاتی در مورد این که بخوایم PWM رو به ولتاژ تبدیل کنیم ندارم!
اگه دارید بزارید ممنون میشم.
کافیه !!!Happy

[تصویر:  demux.gif]
اصلش همون خازنه هست دیگه آره؟ همین؟
اون آپ امپ که فقط داره توی حلقه ی فیدبک منفی تقویت میکنه و... 017
آقا دمت گرم! Shy
اگه بخوایم جریان بیشتر بکشیم میتونیم اون خازن رو بیشتر کنیم دیگه آره؟
راستی بهره حلقه بسته که یکه! Amaze
میشه گفت نه فیلتر rc باید کاملا dc بشه وای در واقیعت اینجورام نیست !!عملا تست کنی میفهمی opamp لطف میکنه خروجی dc واقعی میکنه !!
جریان بیشتر برای چی ؟
برای هر چیزی.همینجوری میخواستم بدونم.
اگه اینجوریه که ربطی به خازن نداره... باید یک تقویت کننده براش بزارم.
(۲۶-دى-۱۳۹۰, ۱۱:۳۲:۵۲)apcog نوشته است: [ -> ]برای هر چیزی.همینجوری میخواستم بدونم.
اگه اینجوریه که ربطی به خازن نداره... باید یک تقویت کننده براش بزارم.

چرا ربط داره برای dc کردن pwm یا باید این مدارو استفاده کنی یا از سلف و خازن استفاده کنی .خازن نقش زیادی داره!!Happy
صفحه‌ها: 1 2 3