نه ديگه ... !
0.0001 بر حسب ثانيه هست كه بايد به ميكرو ثانيه تبديل بشه ...
يعني 100 ميكرو ثانيه كه بايد جاي اون X بايد 100 رو بذاري ...
كريستال هم طبق توضيحات بايد 4 مگا هرتز خارجي باشه ...
موفق باشي.
يا علي.
(۲۲-دى-۱۳۹۰, ۱۴:۲۹:۲۸)sharin نوشته است: [ -> ]نه ديگه ... !
0.0001 بر حسب ثانيه هست كه بايد به ميكرو ثانيه تبديل بشه ...
يعني 100 ميكرو ثانيه كه بايد جاي اون X بايد 100 رو بذاري ...
كريستال هم طبق توضيحات بايد 4 مگا هرتز خارجي باشه ...
موفق باشي.
يا علي.
ممنون
در مورد کریستال باز متوجه نشدم، درسته باید از کریستال 4 مگاهرتز استفاده کنم اما در اون فرکانسی که در برنامه مینویسم باید چی بنویسم؟ آیا کد خاصی هم برای اینکه بخوام از کریستال خارجی استفاده کنم هست یا نیازی به کد نیست و فقط باید از کریستال استفاده کنم؟
براي كريستال خارجي ، علاوه بر استفاده از دستور زير :
$crystal=4000000
بايد فيوز بيت ها رو موقع پروگرام كردن به صورت خارجي انتخاب و پروگرام كني ، كه قبلا بحثش شدهه ... ديگه يا خودت ...
موفق باشي.
يا علي.
سپاس بخاطر وقتی که گذاشتی.
سلام.من یه پالس دارم كه حالت صفر اون با اسیلوسكوپ 20میكرو ثانیه نشون میده.حالا میخوام همین مدت زمان صفر رو روی ال سی دی نشون بده.لطفا كمك كنید
خواهشا جواب بدین.كسی نبود؟
توی بسکام با استفاده از دستور PULSEIN زمان صفر به یک شدن پالس رو اندازه بگیر.
مهندس اینو میدونم اما مثلا اگه زمان خاموشی در حد 10 میكرو باشه چیزی نشون نمیده.واسه این راه حلی دارین؟
من متوجه منظورتون نشدم !
حالت صفر يعني چي ؟!
مدت زمان صفر يعني چي ؟!
اگر مي خواي فركانس رو اندازه بگيري احتياج به فركانس متر داري كه با تركيب تايمر و كانتر مي توني بسازيش ...
موفق باشي.
يا علي.
ببینید من یه پالس با پهنای باند زیاد دارم.زمان on این پالس 4میلی ثانیه اما زمان of اون 10میكرو ثانیه حالا من میخوام مدت زمان خاموشی رو با ال سی دی نشون بدم
البته زمان of اون متغیره از5 تا40 میكرو.زمان بالای 10 میكرو مشكلی نداره اما زیر 10 نشون نمیده
پهناي باند رو براي تحليل تو حوزه ي فركانس به كار مي بريم ، اينجا كه بحث تو حوزه ي زمانه و كاربردي ندارهه ... !
شما help بسكام رو براي دستور pulsein كه استفاده كردي خوندي ؟
گويا 10us يه واحد هست كه براش تعريف شده ، گفته با تغيير كريستال روي پايه Xtal و گفته مي توني منوال لايبرري رو براي تنظيم واحد ( unit ) عوض كني ...
مي توني يه كار ديگه هم كني ، چون فركانس ثابت هست و فقط duty cycle اش تغيير مي كنه ، به جايي كه زمان off رو بدست بياري ، زمان on كه همون duty cycle هست رو بدست بيار و از دوره تناوب موج كمش كن ( تفاضل )
اينطوري به مقدار زمان off مي رسي و مي توني روي lcd نشونش بدي ...
موفق باشي.
يا علي.