سلام من چند جا دیدم كه از كامپیوتر به عنوان اسكوپ استفاده كردن.اما ما هركاری كردیم نشد.البته از همون روش اونها یعنی ورودی كارت صدا و بقیه ماجرا.حالا كسی هست كه تو این زمینه كمك كنه
اون ها حد اکثر میتونن تا 20 کیلوهرتز رو ساپورت کنن.
ممکنه مربوط به تنظیمات ویندوز برای دسترسی به کارت صدا باشه.
واسه كار من عالیه حالا برنامه ای تو این مورد ندارین؟خداییش نیازدارم
(۲۲-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۵۹:۱۱)parsegade نوشته است: [ -> ]واسه كار من عالیه حالا برنامه ای تو این مورد ندارین؟خداییش نیازدارم
توی این وبلاگ میتونی برنامه و توضیحات کاملش رو گیر بیاری، من استفاده کردم عالی بود.
www.lrl.persianblog.ir
موفق باشی
مهندس مطمین هستی ادرس سایت درسته؟سایت تماما عربیه
حالا كه زحمت كشیدی این جواب مارو هم بده،من یه پالس دارم كه حالت صفر اون با اسیلوسكوپ 20میكرو ثانیه نشون میده.حالا میخوام همین مدت زمان صفر رو روی ال سی دی نشون بده.لطفا كمك كنید
(۲۳-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۱۰:۲۳)parsegade نوشته است: [ -> ]حالا كه زحمت كشیدی این جواب مارو هم بده،من یه پالس دارم كه حالت صفر اون با اسیلوسكوپ 20میكرو ثانیه نشون میده.حالا میخوام همین مدت زمان صفر رو روی ال سی دی نشون بده.لطفا كمك كنید
دوست عزیز با استفاده از Interrup و تایمر این کارو انجام بده به راحتی .
سلام....!
اسیلوسکوپ روی کارت صدا خیلی امن و ایمن نیست و به دلیل احتمال خطای انسانی بهتره استفاده نشه!
اما من میگم که کار میکنه چون قبلا باهاش کار کردم!
اگه به اسیلوسکوپ خیلی نیاز دارید میتونید از کارت های اسیلوسکوپ که بر روی اسلات ها نصب میشن استفاده کنید برای اطلاعت بیشتر در گوگل سرچ کنید!
نرم افزار باحالیه اما یه جاش منو کشته:
![[تصویر: h6m31knacunfmh16al.jpg]](http://up98.org/upload/server1/01/z/h6m31knacunfmh16al.jpg)
خیلی باحاله!