سلام ! ممنون دوست من!
یه ذره بهتر شد ینی دو تا از عکس ها رو نشون می ده ولی اون عکس اصلی یعنی paint.bmp رو در هم ریخته نشون میده!
در ضمن من برنامه رو از طریق کد ویژن می ریزم!نمیدونم چرا وقتی با بسکام میریزم ارور میده
به هرحال بهم کمک کنید!
باز هم سلام!
من یه برنامه ی دیگه روش ریختم کار کرد!
فکر کنم اشکال از برنامه اش باشه!
من که بسکام سر در نمیارم!کمک کنید!
منظورتون رو نمیدونم که این یعنی چی ؟
نقل قول: در ضمن من برنامه رو از طریق کد ویژن می ریزم!نمیدونم چرا وقتی با بسکام میریزم ارور میده
یه عکس از بهم ریختگیش بزارین
با چه پروگرامری کار میکنید ؟
پروگرامرش از طریق پورت lpt هستش و من فایل هگس اش رو از طریق کد ویژن میریزم!
عکس هم دوربین ندارم! حدود یه ساعت دیگه میتونم یه عکس تهیه کنم!
این نرم افزار نیازی به نصب نداره و با این میتونید به صورت lpt هم پروگرام کنید .به تنظیمات دقت کنید .
سلام . باز هم ممنون. مشکلات ال سی دی حل شد! اشکال از بسکام بود . یکی از فایل های نقاشی اون بد تبدیل شده بود . من هم با نصب کردن ورژن جدید بسکام و تبدیل عکس توانستم که مشکل رو حل کنم!
فقط
هنوز یه مشکل دیگه ای هست!تاچ اسکرین من درست کار نمیکنه . یا اینطور بگم: مختصات رو درست ارسال نمیکنه!
من فکر می کنم که شاید باید از یه مدل تاچ دیگه ای استفاده کرد. چون عکسی که من به همراه فایل دانلود کردم نشون میده که تاچ اش با من فرق داره!
حالا من سوالم اینکه میشه تغیراتی رو ایجاد کرد و بدون عوض کردن تاچ مشکل رو حل کرد؟
اگر هم نمیشه مدل تاچ مورد نیاز من چیه؟؟
در ضمن تاچی که من استفاده می کنم رو میتونید با سرچ "صفحه لمسی 128*64"در گوگل پیدا کنید! من خودم از سایت ربو ای کیو خریدمش !
[align=center]کمک!
باید مختصات رو در برنامه تغییر بدین
من هیچی از بسکام سر در نمیارم!!
می تونید یه نگاهی به برنامه بندازین و بهم کمک کنید؟؟
(۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۵۷:۰۴)m.j.m.a نوشته است: [ -> ]من هیچی از بسکام سر در نمیارم!!
می تونید یه نگاهی به برنامه بندازین و بهم کمک کنید؟؟
برنامه اشکالی نداره !!!
جای سیمهای صفحه لمسی که به میکرو وصل میشه رو عوض کن درست میشه ...
در ضمن در درست گذاشتن صفحه لمسی هم دقت کن!!
اون قسمتی که سیمهاش خارج میشه یه حرف k نوشته که قسمت طلایی باید در زیر بمونه و قسمت سیاه بالا باشه ...
سلام. از همه ممنون
من سیم های تاچ رو جا به جا کردم
خوب شد ولی وقتی روی تاچ چیزی رو می کشی 10 پیکسل پایین ترش روشن میشه
مثلا وقتی قلم رو انتخاب می کنی پلک کن انتخاب میشه!!
خوب حالا باید چه کرد؟
در ضمن . میشه کاری کرد که حساسیت تاچ بیشتر بشه!من دو تا مقاومت 4.7 کیلو به دو پایه ی وسطی هم وصل کردم
توی این مدار اینجوری بود ولی من توی یه کتاب دیدم که هیچکدم از پایه های تاچ مقاومت نداره!
البته اون تاچی که توی کتاب دیدم 240*128 بود!
مقاومت های روی تاج رو مولتی ترن بزارین و کالیبره کنید
کالیبره دیگه چیه؟
با مولتی ترن گذاشتن مشکلم حل میشه؟؟