سلام دوستان و اساتید
من درون یک فایل exe میخوام چند بیت اضافه کنم
وقتی اضافه می کنم فایل به مشکل میخوره و دیگه باز نمیشه
این برنامه با دلفی نوشته شده
لطفا خیلی زود کمکم کنید
منتظرم
با تشکر
یا علی
دوست عزیز
فایل اجرایی گونی سیب زمینی نیست که دو تا دونه سیب زمینی دیگه بندازی توش و درش رو ببندی بری به سلامت!!
شما باید درست توضیح بدبد دقیقا دارید چکاری داخل برنامه انجام می دید و این دو بیت رو چرا و کجا و جای چه بیتهایی
قرار می دید؟ تازه اگر در جای درست و به روش درستی هم این کار رو انجام دادید احتمال داره برنامه شما چیزی شبیه به
چک سام داشته باشه و اجازه اجرای برنامه تغییر داده شده رو نده.
با سلام خدمت استاد خودم جناب DIDI و همچنین دوستان گرامی
باید عرض کنم اون مشکل و با هزار زحمت تونستم رد کنم
ولی بازم به مشکل خوردم حالا این برنامه ما که با دلفی نوشته شده با بانک اکسس در ارتباطه حالا من می خوام برا بانکش پسورد اد کنم
اینکارو کردم و لی برا یوزرش فقط ادمین ست شده و در اکسس اجازه نمیده برا ادمین پسورد بذاری
حالا درخواست من تعغییر دادن
ID USER
این برنامه که ADMIN
هست
کمکم کنید
با تشکر
من نمی دونم شما دقیقا می خواهید چه کاری انجام بدید اما
اضافه کردن یک چنین چیزی به برنامه ممکنه خیلی آسون، خیلی سخت یا حتی تقریبا غیر ممکن باشه.
باید ببینید برنامه شما چطور به بانک دسترسی داره آیا از کانکشن استرینگ استفاده می کنه یا نه؟ و اگر
جواب مثبت هست آیا امکان دسترسی یا ویرایش این کانکشن استرینگ وجود داره یا نه؟
در هر صورت اضافه کردن همچنین چیزهایی به برنامه ای که سورسش رو ندارید کاملا وابسته به خود برنامه
است و تا قبل از اینکه وارد عمل بشید نمی شه هیچ حدسی در موردش زد.
من منظورتونو نفهمیدم ولی واسه تزریق کد به اسمبی
اول از همه با استفاده از برنامه Topo 1کیلو فضای خالی یا یه سکشن جدید بساز و بعدش چک کن برنامه CRC check نداشته باشه اگه داشت که هیچی Bypass ش کن :)
بعدش تو قسمت Free برای اینکه برنامه خراب نشه و بسته نشه این دستورا رو بنویس تا همه ریجیستر ها ذخیره بشن
PUSHFD
PUSHAD
....
کد هات
.....
POPAD
POPFD
jamp to OEP