ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گذاشتن رمز در هنگام پروگرام کردن میکرو برای جلوگیری از کپی کردن برنامه آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
من یه فایل هگز دارم ( سورس کدش رو ندارم) و میخوام میکرو 16f876a رو باهاش پروگرام کنم، با پروگرامر JDM و برنامه ٌWinPic800 v3.57 حالا میخواستم بدونم آیا میتونم هنگام پروگرام کردن براش رمزی بزرام که یکی دیگه نتونه فایل رو از میکروی پروگرام شده در بیاره؟ اگر میتونم لطفا بگید چطوری.
ممنون میشم کمک کنید چون واقعا نیاز دارم.
با pic کار نکردم ولی معمولا همشون یه سری فیوز بیت دارن که اگه درست پروگرامشون کنی دیگه کسی نمی تونه برنامه میکرو رو بخونه
البته قیوز بیت ها رو اشتباه پروگرام کنی ممکنه ای سی دیگه کار نکنه
نیاز به خود برنامه هم نداری
(۲۵-دى-۱۳۹۰, ۱۳:۲۸:۳۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]با pic کار نکردم ولی معمولا همشون یه سری فیوز بیت دارن که اگه درست پروگرامشون کنی دیگه کسی نمی تونه برنامه میکرو رو بخونه
البته قیوز بیت ها رو اشتباه پروگرام کنی ممکنه ای سی دیگه کار نکنه
نیاز به خود برنامه هم نداری

سلام
ممنون که جواب دادی، اگر لطف کنی بگی دقیقا چطور خیلی ممنون میشم.
دوستان کمک نمی کنید؟
یعنی این موضوع اینقدر سخته که کسی نیست بلد باشه؟!!
دوستان محبت کنید اگر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.
ممنون
این روزها کمتر کسی با PIC کار میکنه.
من هم دقیق یادم نیست اما به Help برنامه پروگرامرت مراجعه کن و Code Protection رو جستجو کن. یا شاید CP.
CP یک یا چند بیت هست که هنگام پروگرم کردن میشه این بیت رو فعال کنید که از خوانده شدن اطلاعات میکرو های PIC جلوگیری میکنه.
(۲۶-دى-۱۳۹۰, ۱۹:۰۷:۰۱)Pardazesh-Gar نوشته است: [ -> ]این روزها کمتر کسی با PIC کار میکنه.
من هم دقیق یادم نیست اما به Help برنامه پروگرامرت مراجعه کن و Code Protection رو جستجو کن. یا شاید CP.
CP یک یا چند بیت هست که هنگام پروگرم کردن میشه این بیت رو فعال کنید که از خوانده شدن اطلاعات میکرو های PIC جلوگیری میکنه.

ممنون میگردم ببینم میتونم پیداش کنم یا نه.
سلام
متاسفانه نمی دونم چرا نرم افزار هلپش کار نمی کنه!!
به هر حال توی صفحه تنظیمات این رو پیدا کردم، ولی یکی cp هست یکی هم cpd حالا باید کدومو تیک بزنم؟!!
سلام.

datasheet اش رو دانلود كن ، بعد توضيحات ريجستر مشكوك رو بخون و ببين كدومشون مربوط به قفل كردن هست ...
كار سختي نيست ...

موفق باشي.
يا علي.
http://www.electro-tech-online.com/blogs...-word.html

CP = Program Code Protection (prevents readback of program code via programming hardware)
CPD = Data Code Protection (prevents readback of data EEPROM via programming hardware)
ممنون از لطف دوستان
پس من باید هر دو تا رو تیک بزنم!
یا علی
سلام.
تو میکروکنترلرای PIC دو جور حفاظت داریم. یکی حفاظت حافظه برنامه (Flash) و یکی حفاظت حافظه EEPROM.
برای فعال کردن این حفاظت ها هم بایستی CP یا CPD فعال شوند (همونطور که Pardazesh-gar اشاره کردند).
کلا تو میکروکنترلرای PIC یک یا چندتا Configuration Word داریم که همون کار فیوز بیت های AVR رو می کنند.
سلام پیرامونی هستم یک سوال داشتم ایا میشه برنامها ای که روی یک پی ال سی هست رو کپی گرفت ؟ دوم اینکه به فرض که اگر شما یک بوسیله یک رله یک برق خروجی داشته باشید به یک پی ال سی .ایا میتونه خروجی خروجی که میده مثال 24 ولت گرفته ولی از 10 ال 24 شروع کنه به خروجی در عرض 3تا 4 ثانیه تقریبا همان عمل پتانسیومتر انجام بشه؟
صفحه‌ها: 1 2