۲۵-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۳۱:۰۵
سلام.
طبق اطلاعاتی که من گرفتم تا حالا نزدیک به 300 نوع ال سی دی گرافیکی رنگی چینی توی ایران پیدا کردن که موفق شدن تنها 11 نوع از اون ها رو راه اندازی کنن!
یعنی واقعا از دست این چینی ها
اما فکر نکنم بشه به راحتی توی اینترنت اطلاعاتی راجع به راه اندازی سری n96 پیدا کرد!این سری نسبت به بقیه هم ارزونه و هم رزولوشن خوبی داره و هم معروفه و به راحتی گیر میاد.
خیلی خوب میشه اگه بتونیم مدل n96 رو راه اندازی کنیم.
من خودم هر چی توی اینترنت گشتم(فکر کنم یک گیگ حروم کردم!) هیچ جا اطلاعات بدردبخوری پیدا نکردم!
اما اگه پایه باشید میتونیم اینجا روش کار کنیم.
اگه کسی بلده بیاد اینجا توضیح بده. به صورت کامل .(فکر کنم اگه بیاید بهترین آموزش اینترنت باشه چون آموزش دیگه ای نیست!)
از تمام کسایی هم که کمک میکنند ممنون.
من میگم همین سری n96 خوبه.
میتونید اینجا رو ببینید.
پیشنهاد من دومی از بالا،پنجمی از بالا و ششمی از بالا هست.
البته ششمی از بالا جزو اونها نیست و مال سونیه ولی فکر کنم اگه بعد از این n96 ها روش کار کنیم خوبه...
اما الان پیشنهاد من اینه که بیاید روی پنجمی از بالا کار کنیم.
خواهشا اگه اطلاعاتی دارید بیاید و بگید
این تاپیک اگه مطلب دار بشه میتونه برای خیلی ها از جمله خودم مفید باشه.
هدف اصلی راه اندازی سری n96 با AVR و ترجیها با بسکام هست اما اگه با کد ویژن هم کمک کردین ممنون.
طبق اطلاعاتی که من گرفتم تا حالا نزدیک به 300 نوع ال سی دی گرافیکی رنگی چینی توی ایران پیدا کردن که موفق شدن تنها 11 نوع از اون ها رو راه اندازی کنن!
یعنی واقعا از دست این چینی ها
اما فکر نکنم بشه به راحتی توی اینترنت اطلاعاتی راجع به راه اندازی سری n96 پیدا کرد!این سری نسبت به بقیه هم ارزونه و هم رزولوشن خوبی داره و هم معروفه و به راحتی گیر میاد.
خیلی خوب میشه اگه بتونیم مدل n96 رو راه اندازی کنیم.
من خودم هر چی توی اینترنت گشتم(فکر کنم یک گیگ حروم کردم!) هیچ جا اطلاعات بدردبخوری پیدا نکردم!
اما اگه پایه باشید میتونیم اینجا روش کار کنیم.
اگه کسی بلده بیاد اینجا توضیح بده. به صورت کامل .(فکر کنم اگه بیاید بهترین آموزش اینترنت باشه چون آموزش دیگه ای نیست!)
از تمام کسایی هم که کمک میکنند ممنون.
من میگم همین سری n96 خوبه.
میتونید اینجا رو ببینید.
پیشنهاد من دومی از بالا،پنجمی از بالا و ششمی از بالا هست.
البته ششمی از بالا جزو اونها نیست و مال سونیه ولی فکر کنم اگه بعد از این n96 ها روش کار کنیم خوبه...
اما الان پیشنهاد من اینه که بیاید روی پنجمی از بالا کار کنیم.
خواهشا اگه اطلاعاتی دارید بیاید و بگید
این تاپیک اگه مطلب دار بشه میتونه برای خیلی ها از جمله خودم مفید باشه.
هدف اصلی راه اندازی سری n96 با AVR و ترجیها با بسکام هست اما اگه با کد ویژن هم کمک کردین ممنون.