ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت ربات مین یاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به دوستان ایرانویچی Biggrin امیدوارم که حالتون خوب باشه Wink
دوستان من مب خوام یه ربات مین یاب درست کنم از اساتید محترم اگه کسی کار کرده خوشحال میشم اطلاعاتی در اختیارم بزارین _در کل یه توضیحاتی در مورد این ربات می خواستم و اگه مدار فلزیاب هم دوستان داشتن ممنون میشم برام آپلود کنیدTongue وهمینطور در مورد قطب نما یه توضیحاتی می خواستم . با تشکر
من کار نکردم اما اطلاعاتی دارم.
برای قطب نما میتونی از ماژول های قطب نما استفاده کنی.
در مورد فلز یاب هم این روش های دستی خیلی جالب نیستن و میتونی از سنسور فلزات استفاده کنی.
در مورد روبات های مین یاب هم برو توی گوگل یک سرچ بزن : "روباتیک و مکاترونیک"
یک کتاب هست که عکس جلد اون یک روباته که داره با یک گل ور میره... توی اون کتاب اول هاش توضیحاتی داره...
خوب مشکل تقسیم کن به چند بخش
1. برنامه نویسی
2. مکانیک
3.مدار سنس فلز

الان مشکل کجاست ؟؟؟؟؟

Smileبهتون پیشنهاد میدم که مدار فلز یاب رو آماده تهیه کنید
ما پار سال کلی خرج کردیم و بردش رو خریدیم که مونتاژ کنیم بعدشم کار نکرد!
برد فلزیاب معروفی توی مسابقات مین یاب استفاده میشه که به نام PI مشهوره. اما ماژولشو که بگیری باید یه سری تغییرات بدی توش تا خوب کار کنه وگرنه زیاد کارش جالب نیست.
در مورد برنامه هم یه پیشنهاد بیست دارم برات اونم اینکه حتما برو سراغ یه الگوریتم خوب و کامل. میتونی خودت طراحیش کنی. یه الگوریتم محاسباتی و کم اشکال. اینم برای این میگم که بیشتر تیم هایی که مقام میارن به خاطر الگوریتمشونه.
مکانیک هم میتونه یه کار خلاقانه باشه مثل یه سیستم دو موتوره یا چهار موتوره که به صورت خطی حرکت کنه.

فعلن
سلام به دوستان عزیز ممنون از راهنمایی هاتون راستش فکر کنم الان مشکل مدار سنس فلز و مکانیکش با شه تا بعدا الگوریتم وبرنامه نویسی اگه دوستان فایل پروتئوسی برای مدار فلزیاب داشتن ممنون میشم برام قرار بدید در مورد مکانیکشم بنظر شما چند تا چرخ داشته باشه ؟ دو تا چرخ با یک هرزگرد چطوره؟ راستی نحوه چرخش چرخ ها تو این حالت چطور باید باشه؟
سلام
اینجا هرزگرد اصلا مناسب نیست و بهترین کار اینه که حتما از 4 چرخ استفاده بشه،حالا بنا به نوع زمین و حرکت ربات میتونین چرخ ها را تانکی قرار بدین یا به شکل + .
در مورد فلزیاب بهتره که از بازار تهیه کنی بعد مونتاژ کنی در نهایت اگه جواب نگرفتی با چند نفری مشورت کن تا بتونی یه سری اصلاحات روش پیاده کنی و ازش کار بکشی. مکانیک هم دو چرخ و یه هرزگرد خیلی خوبه. که چرخش بهتره یه چرخش تانکی با استفاده از قطب نما و اینکودر(اگه استپ موتوره که هیچی) باشه. زیاد سخت نیست. ما با سیستم هرزگردی تونستیم توی مسابقات سما مقام بیاریم و اصلا هیچ مشکلی هم نداشتیم. البته بگم که تو طراحی باید دقت کنی و فاصله ی دو چرخ اصلی رو از هرزگرد رو زیاد نکنین
یه سیستم دیگه هم میتونه چهار چرخ با چرخهای خورشیدی باشه که خیلی جالب تره یعنی دو چرخ در راستای X و دو تای دیگه در ارستای Y.
اول انتخاب کن با چه نوع الگوریتمی میخوای برنامتو بنویسی بعد مکانیکشو واینکه چه نوع و چند چرخ...
منظورم اینه که میخوای چطوری زمینو اسکن کنی؟؟