ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هارد ssd
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همگي
بلاخره قسمت شد كه يه كمي با خيال راحت بيام اينترنت . نزديك دوهفته آرايش امتحاني داشتم و فردا هم آخريشه .
چنتا سوال در مورد هارد ssd داشتم :
1- تعداد دفعات خواندن و نوشتن اين نوع هارد ها نسبت به مغناطيسي ها (معمولي) بيشتره ؟ چون يه جا خوندم كه تقريبا نامحدوده ولي جاي ديگه نوشته بود كه تنها عيب اين نوع هاردها اينه كه توي نوشتن اطلاعات محدوديت وجود داره . حالا مونم كدوم يكي درست ميگه .
2- ماندگاري اطلاعات توش چه جوريه؟
3- آيا امكان ريد كردن ssd وجود داره ؟ (raid 0 منظورمه )
4 - اگر امكان ريد كردن وجود داره آيا توي لينوكس يا ويندوز 7 توي مد ريد ، اونها رو ميشناسه ؟
5-من ميخوام يه 128 گيگشو بخرم بزارم روي لپ تاپ inspiron n5110-v مدل ( 8 gig و i7 و هارد 500 (7200 دور ) ) به نظر شما ارزششو داره كه 350 هزار تومن پول بدم براش؟ آخه برادرم برنامه هاي مكانيكي رو ميخواد باهاش run كنه .
چرا که نه
عالیه فقط گرونه
مخصوصا با core i7 ها محشر میشه

ماندگاری اطلاعات این مدلیه:
اگه پس از سال ها عمر حافظه ها تموم بشه، شما قادر به write کردن نیستی در حالی که می تونی فایل هاتو بخونی.

اگه سیستم شما به حدی قدرت پردازشی داشته باشه که فقط هارد دیسک سرعت کلی سیستم و پایین بیاره، ssd گزینه ی خوبیه.
فکر کنم ocz هم یه مدل داشت.

چند وقت پیش شنیدم هارد هایی اومده بازار که تلفیقی از ssd و هارد های معمولی مغناطیسی هستش که قیمتش کمتره و حجم بالایی دارند.(البته دقیق یادم نیست)

البته چیزایی که می دونستم گفتم.

موفق باشی
پیدا کردم:
Momentus XT 7200RPM 2.5"

ویکی پدیا: Hybrid_drive
1- تعداد خوندن که نه ولی نوشتن محدود اگه اشتباه نکنم بسته به کیفیت باید از ۱۰۰۰۰ بار تا ۱۰۰۰۰۰ بار باشه
2- خیلی بیشتر از هارد معمولیه
3- نباید فرقی بکنه
4 -نباید فرقی بکنه
5- فکر نکنم ارزش داشته باشه بیشتر برای جاهایی که ضربه یا لرزش وجود داره یا می خوان سیستم مکانیکی نباشه استفاده می شه مثلا روی دستگاه های صنعتی که لرزش زیادی دارن