با سلام.من یه فلاش دوربین روسی قدیمی دارم که از لامپ یو شکل استفاده شده.الان خراب شده و هر کاری کردم درست نمیشه.لامصب کلی سرچ کردم تا فهمیدم بعضی از قطعاتش اصلا چی هستن!!!هم با برق 220 کار میکنه هم با باطری.وقتی رو حالت برق قرارش میدم 2 تا مقاومت ورودی سر راه برق داره که بلافاصله شدیدا داغ میشن.عوضشون کردم ولی اونا هم با اولین تست سیاه شدن.رو حالت باطری هم یه صدای نویز و یه صدایی شبیه شارژ خازن میاد ولی کار نمیکنه.2 تا راه به ذهنم میرسه.به نظر شما مدارش رو قرار بدم تا دوستان لطف کنن و کمک کنن؟ راه دوم که نمیدونم شدنیه یا نه اینه که بازم دوستان لطف کنن و یه مداری که بتونه یه خازن 800میکروفاراد 300 ولتی رو شارژ کنه اینجا قرار بدن که جایگزین مدار تغذیه و شارژ خازن بکنم.نیازمند یاری سبزتون هستم
پس قسمت های ولتاژش خراب؟
خازن اصلی سالمه؟
می تونی بقیه قطعات رو در بیاری (مثل لامپ) تا بفهمی کی داره جریان می کشه این که روی ۲۲۰ مقاوت ها سیاه می شن به خاطر جریان زیاد که یکی از قطعات داره می کشه
با تشکر از مدیر خازن اصلی رو درآوردم و دیگه مقاومتها داغ نشدن.یعنی مشکل از خود خازن اصلیه؟
ایول.با تشکر فراوان از آقای مدیر
.خازن اصلی رو عوض کردم و درست شد
.اصلا فکر نمیکردم از خازن اصلی باشه.نه بادکردگی داشت نه مایع ازش نشت کرده بود.ظرفیتش800 میکرو 300 ولت.تو بازار پیدا نکردم. یه خازن 330 و یه 470 رو موازی کردم.با توجه به اینکه این فلاش مال حدود 30-40 سال پیشه و ازش استفاده نشده ممکنه خازن بر اثر مرور زمان خراب شده باشه؟
خدارو شکر حل شد
فقط یادت باشه سری نکنی چون اون جوری که فکر می کنه ولتاژ افزایش پیدا نمی کنه ولی موازی مشکل نداره
خازن شیمیایی و به مرور زمان می تونه خراب شده باشه
با تشکر.در صورت صلاحدید تاپیک حذف شود.
با سلام لطف میکنید نقشه یک فلاش ابتدایی و یک نقشه فلاش پیشرفته مدل جی تی ال که لامپ نهلی میخوره را بگذارید ممنون