باسلام
یکی ازدوستان میخواد روی نقشه ایران به اندازه استان ها(32تا)شاسی نصب کنه که بافشار هرکدوم کنار نقشه ال ای دی مرکز استان روشن بشه.حالا من یک صفحه کلید ماتریسی 8در4 درست کردم وبه پورت A و پورت Bوصل کردم ولی نمیدونم چطور میکرو را برنامه ریزی کنم.
یه مورد دیگه میخوام بجای ال ای دی ها lcd 2*16بزارم که مراکز استان رافارسی بنویسه .میشه؟
لطف کنید راهنمایی کنید
برنامه شاسیها رو همینجا سرچ کنی پیدا میکنی.
ال سی دی ظاهرا بیشتر 8 کاراکتر دست ساز نمیتونه تولید کنه یعنی احتمالا فارسی رو بیخیال یا GLCD
شرمنده من چیزی پیدا نکردم
کجا دنبالش بگردم؟
ممنون
سلام
با چه زبانی میخوای بنویسی؟
باید برنامه همون 4*4 رو اینجا پیدا کنی ببینی خروجیش چیه. بعد تبدیل کنی.
در بسکام محدودیتی برای معرفی صفحه کلید های ماتریسی وجود داره احتمالا نشه با کتابخانه های خود نرم افزار برای یک صفحه کلید ماتریسی غیر استاندارد کاری کرد باید خودت همشو بصورت کد بنویسی ...
ولی برای راه انداز صفحه کلید 4*4
کد:
Config Kbd = PortX , Debounce = Y
X پورت متصل به صفحه کلید
y زمان تاخیر برای هر کلید
بعد با دستور
مقدار که از کیبور بر می گرده در یک متغیر از نوع Byte میزی
پیشنهاد می دم با استفاده از c اقدام به برنامه نویسی براش کنی اینجوری راخت تر می تونی با صفحه کلید های غیر استاندارد کار کنی
برای فارسی نویسی در LCD باید هر حرف را به تنهایی به کمک نرم افزار جانبی که در بسکام وجود داره (Lcd Designer در بخش TOOLS) طراحی کنی بعد پشت سرهم بچینی ...
سلام.
توي c بايد يه مشت if و ... بذاري ديگه ...
خوب تو بسكام هم مي توني همين كار رو كني ... چه فرقي دارهه ...
اگر صفحه كليدهات 4*4 بودن ، مي شد با استفادهه از توابع بهش ستون اضافه كرد ...
اگر مي خواي به فرم 4 سطري درشون بيار ... ، اون موقع مي توني از توابع استفاده كني و بهش ستون اضافه كني ...
موفق باشي.
يا علي.
من نمی خوام در مورد بسکام یا C حرف بزنم ولی در ژ ازادی عمل بیشتری هست و همینطور فکر کنم در این مورد C بهتر از بسکام بتونه عمل کنه (البته این دیدگاه من امکان داره غلط باشه)
خیلی راحت میشه این کیبود راه اندازی کرد (فکر کنم یه کتابخانه برای صفحه کلید ماتریسی داشتم که میشود سطر ستون بهش داد)
فقط باید برای یه آرایه با اندیس های مورد نظر برای برنامه تعریف کنی و بعد با دستور
مقدار برگشتی از کیبورد که بستگی به تعریف اولیه کیبورد در برنامه داره را به اندیس های آرایه تعریف شده نسبت بدیم