۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۰۷:۲۴:۰۹
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۰۷:۲۴:۰۹
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۰۸:۴۱:۰۱
صبح بخیر.
انواع و اقسام حالت ها رو امتحان کردم اما نشد.
راه حلی وجود نداره؟احتمالً نکته ای توکار با این ماژول وجود نداره که نگفته باشید؟
انواع و اقسام حالت ها رو امتحان کردم اما نشد.
راه حلی وجود نداره؟احتمالً نکته ای توکار با این ماژول وجود نداره که نگفته باشید؟
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۵۸:۱۷
سلام
اینو چک کن گفتع بودی دادی به مثبت اما میگن اینجوری درسته EBKA:سلام... دوسته من پایه enable رو باید به gnd بدی که ماژول فعال بشه...
مقدار باوود رو کم تر کن ببین ج میده مقدار باوود بین روتا میکرو یکی باشه
فاصله بین ماژول هارو یه کم زیاد تر کن
دیتاشیت ماژول هارو اگه داری بزار چون این ماژول ها مدل های زیادی دارن
بعضی از این ها رو باید از ابتدا برنامه بدی به خود ماژول و تنظیم کنی
اینو چک کن گفتع بودی دادی به مثبت اما میگن اینجوری درسته EBKA:سلام... دوسته من پایه enable رو باید به gnd بدی که ماژول فعال بشه...
مقدار باوود رو کم تر کن ببین ج میده مقدار باوود بین روتا میکرو یکی باشه
فاصله بین ماژول هارو یه کم زیاد تر کن
دیتاشیت ماژول هارو اگه داری بزار چون این ماژول ها مدل های زیادی دارن
بعضی از این ها رو باید از ابتدا برنامه بدی به خود ماژول و تنظیم کنی
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳:۰۳
سلام
اینکه از آداپتور استفاده می کنم درسته؟
پشت ماژول نوشتهhm-tr rev:1.1
باید سرچ کنم ببینم دیتاشیت خاصی داره.
اینکه از آداپتور استفاده می کنم درسته؟
پشت ماژول نوشتهhm-tr rev:1.1
باید سرچ کنم ببینم دیتاشیت خاصی داره.
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸:۲۳
آره معمولا که مدل های متفاوتی دارن -باید با یه عدد مدلش رو روش نوشته باشه
درضمن آداپتور توی هر دو گیرنده و فرستنده بهتره که یکی نباشه چون منفی هاش یکی میشه!
این لینک رو با دقت یه نگاهی بنداز
hmtr-433mhz
hmtr-all
hmtr-----all
تو دیتاشیتش معمولا شیوه تغییر فرکانس و سایر موضوعتش رو نوشته برای مثال این رو ببینید
درضمن آداپتور توی هر دو گیرنده و فرستنده بهتره که یکی نباشه چون منفی هاش یکی میشه!
این لینک رو با دقت یه نگاهی بنداز
hmtr-433mhz
hmtr-all
hmtr-----all
تو دیتاشیتش معمولا شیوه تغییر فرکانس و سایر موضوعتش رو نوشته برای مثال این رو ببینید
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۳:۰۴:۴۶
سلام بدون انتن کار نمیکنن انتن باید حتما بزاری ها!!
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۴:۱۱:۱۹
(۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۳:۰۴:۴۶)akbar8 نوشته است: [ -> ]سلام بدون انتن کار نمیکنن انتن باید حتما بزاری ها!!سلام,آنتن هم گذاشتم.
یرنامه ای که دوستم abbasalifix گفتن فکر کنم برا وقتی باشه که می خوایم با کامپیوتر ارتباط برقرار کنیم چون هر جا که من دیدم همه بدون تنظیمات خاصی جواب گرفتن,مثلاً اگه قرار باشه ازاین نرم افزاراستفاده کرد باید به کامپیوتر وصل شه,درسته؟
![[تصویر: di-LHGK.jpg]](http://www.irfreeup.com/di-LHGK.jpg)
[attachment=7082]
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۴:۱۷:۴۲
اینجوری که من فهمیدم این برنامه برای تغیر تنظیمات داخلی ماژول ساخته شده
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۴:۴۲:۲۱
بله ابن برنامه برای کانفیک و تغیر فرکانس ماژول دوست عزیز اگه ماژول شما سالام باشه وقتی دیتا میفرستی باید چراغ قرمزش روشن بشه میشه؟ اگه نمیه اصلا مازولت فال نیست یا مشکل داره!! آدپتور چی ؟ حتما یه ولتاژ رگوله شده باید بدی 5 ولت .یه عکس از ماژولت بنداز بزار
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۵:۲۰:۲۶
با تشکر.
وقتی مثلاً baud رو میزارم روی 2400 شروع می کنه به چشمک زدن ,هم سبز و هم قرمز.هر چی این عدد رو بیشتر می کنم فاصله زمانی بین روشن و خاموش شدن بیشتر میشه تا اینکه 9600اصلاً روشن نمیشن.
آخه مسئله اینجاست که همه فقط پایه های ماژول رو وصل کردن و با یک برنامه ساده به جوای رسیدن.
من به آداپتورم شک دارم,اجازه بدین یک آداپتور مطمئن پیدا کنم.
وقتی مثلاً baud رو میزارم روی 2400 شروع می کنه به چشمک زدن ,هم سبز و هم قرمز.هر چی این عدد رو بیشتر می کنم فاصله زمانی بین روشن و خاموش شدن بیشتر میشه تا اینکه 9600اصلاً روشن نمیشن.
آخه مسئله اینجاست که همه فقط پایه های ماژول رو وصل کردن و با یک برنامه ساده به جوای رسیدن.
من به آداپتورم شک دارم,اجازه بدین یک آداپتور مطمئن پیدا کنم.
۱۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۶:۱۷:۴۱
اگه رگولاتور داری میشه با پاور کامپیوتر که نزدیکته کارکنی!
البته ممکنه نویزش زیاد باشه
البته ممکنه نویزش زیاد باشه