سلام به همه دوستان
نظرتون در باره یک پروگرمر بی سیم چیه؟
روبات های متحرک به علت جابجا شدن و محدودیت سیمی پروگرمر ها کار سازنده های اینچنین روبات هایی رو کمی سخت و وقت گیر میکنه.(گرفتن روبات وصل کردن پروگرمر و جدا کردنش. سخته دیگه

)
خوب اگر یک پروگرمر بیسیم داشته باشیم که بتونه میکروی روی روبات رو پروگرمر کنه و حجمش هم کم باشه، مفید به نظر میاد. همچنین میشه از این ارتباط بیسیم برای ارتباط با میکروی روبات هم استفاده کرد و یک لینک سریال با برنامه های کامپیوتری برقرار کنه.
دوستانی که روبات های متحرک میسازند. حتما این موضوع رو مشاهده کردند.
من قصد ساخت این دستگاه رو دارم. خیلی مایلم که این کار گروهی انجام بشه. تا کار پیشرفته ای رو ارائه بدیم. و پروژه هم کاملا متن باز باشه.
اگر دوستان مایل هستند اعلام کنند. تا تقسیم کار انجام بدیم. یا اگر هم مایل نیستند خوشحال میشم از نظراتتون استفاده کنم.
که این کار چقدر ارزش اجرایی داره. یا اینکه قبلا این کار انجام شده؟
سلام بر پردازشگر عزيز ...
خود موضوع بيسيم بودنش جالبه ...
من قول همكاري نمي دم ، چون وقتم چندان مي زون نيست و روي چند موضوع دارم كار مي كنم.
اما اگر بتونم ، خوشحال مي شم كمكي كردهه باشم. از بقيه ي بچه ها هم دعوت مي كنم كه شركت كنن ...
حالا ايده ي اوليتون براي انجام كار چي هست ؟
يعني به چه روشي مي خوايد پياده سازي بشه ...
به روش پروگرم كردن معمولي و يا bootloader ... ؟
ماژول فرستندهه گيرنده ي مورد نظر ؟
موفق باشيد.
يا علي.

دوست عزیز یکی از دوستان بنده با bolothos این کارو انجام دادن زیاد سخت نیست !!
سلام
بنده آماده خدمت هستم.
(۰۹-بهمن-۱۳۹۰, ۱۸:۰۴:۲۶)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]
دوست عزیز یکی از دوستان بنده با bolothos این کارو انجام دادن زیاد سخت نیست !!
درواقع در بلوتوث لایه ای تعریف شده !
یعنی میشه کامپیوتر و دستگله گیرنده فقط با بلوتوث با هم ارتباط داشته باشند اما از دیدگاه سیستم عامل انگار گیرنده به پورت سریال متصل است !!!
sharin>> ممنون از تشویقت
البته خودم هم تا 5 اسفند مشغول انجام کاری هستم و بعد از این تاریخ با تمام قوا روی این موضوع کار میکنم.
maxn@morteza<< دوستانتون کاری که انجام دادن رو به اشتراک قرار میدن؟ اگر نه ممنون میشم اطلاعات بیشتری بدید حتما کمکمون میکنه.
parviz2012<< ممنون.
babyy<< فکر میکنم چنین چیزی هم هست اما برای این کار هم باید هزینه نسبتا بالای Bluetooth رو بپردازید هم یک پروگرمر در انتهای کار به ماژول متصل کنید یا bootloader. البته خوبیش اینه که Bluetooth دیگه.
پیشنهادم اینه که دو تا میکرو ATtiny AVR استفاده کنیم. یکی برای فرستنده که وصل میشه به پورت USB تغذیه فرستنده از USB تامین میشه و برای استفاده با laptop هم مشکلی نباشه.
قسمت گیرنده هم یک SMD ATtiny داریم که توسط یک پین هدر متصل میشه به بردی که میکروی مورد نظر روی اون هست. تغذیه گیرنده و پروگرمر که همون ATtiny هست هم از برد اصلی مثلا روباتمون تامین بشه.
تاکید روی smd کوچک شدن کار.
HMT HMR . قیمت کمتر از 10 برگ سبز. نرخ ارسال 9600bps. برد بالا و کیفیت بالا.
استفاده از زیرقرمز قیمت کمتر از 1 برگ سبز. نرخ ارسال 1200bps. برد خیلی کم (باید در دید هم باشند) . کیفیت متوسط.
پیشنهاد خودم HMT HMR هست.
کار رو به طور کل میشه به سه بخش تقسیم کرد:
برنامه در PC.
ارتباط بیسیم.
پروگرم کردن میکرو توسط مدار گیرنده.
قیمتش رو میگفتی امکاناتش جالب و ماژول کاملی ست.
اگر 10 هزار (چقدر پول بی ارزش شده

) تومان یاشه قابل رقابت با مدار گروهمون هست.

نقل قول: پیشنهاد خودم HMT HMR هست.
سمت PC يه HMT و سمت مقصد ، يه HMR درسته ؟
اينطوري يعني ارتباط يه طرفه ...
يعني نمي شه verify كرد ...
درسته ؟
نقل قول: برنامه در PC.
ارتباط بیسیم.
پروگرم کردن میکرو توسط مدار گیرنده.
من فكر كردم از پروگرامرهاي معمول استفادهه مي كنيد ... !
اما برنامه ي سمت PC ، يعني يه پروتكل جديد كه براي اين ارتباط بايد ايجاد بشه ... ، درسته ؟
يعني روش ارسال فايل هگز ...
اگر بد متوجه شدم ، شرمندهه ، لطفا كمي دقيق تر بگيد ...
اين تراشه ي bluetooth هم چيز جالبيه !
و فكر كنم از نظر هزينه هم ، اينطور كه دوستمون گفت كمتر در بياد ...
موفق باشيد.
يا علي.
دوست عزیز نظر خوده منو بپرسین استفاده از stk500 که با سریال به کمک یه میکر کمکی بهترین انتخاب حالا ارتباط که بستگی داره به سلیقه
بلوتوس یه کوچلو سختذه ولی خوب فواید هم داره.
پهنای فرکانس بالا
نویز کم
و....