ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جریان کشی موتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بچه ها جریان قفل موتور به ازای ولتاژ مختلف فرق مکنه؟؟ من وقتی دو تا باطری12 ولت 18 امپر موازی میکنم به موتور میدم موتر جریان قفلش 9/5 امپر وقتی همون دوتا امپر رو سری میکنم موتور 19/5 امپر میکشه چرا؟
کسی نیس کمک کنه!
خوب حتما هست ديگه ... :d
خوب معلوم چرا؟ کارای خطرناک میکنی ها. چه موتوری داری اینقدر جریان میکشه؟ 24*19.5=468 وات !!!
حتما حرارت زیادی تولید میکنه سعی کن قفل نکنه. ممکنه بسوز.

اول از همه اینکه هر چیزی که رو موتور یا باتری نوشته در عمل به طور دقیق صحت نداره. هرچند شما مشخصات موتورتون رو نگفتید.

با توجه به آزمایشی که انجام دادی>>> نتیجه گیری میشه مقاومت داخلی موتور در حالات قفل بودن 1.263 اهم هست.
12/9.5=1.263
وقتی باتری رو سری می کنید ولتاژ میشه 24 ولت. در نتیجه جریان موتور در حالت قفل برابر با تقریبا 19.5 آمپر
24/1.263=19

با توجه به این که باتری های شما 18 آمپر در ساعت هستند کشیدن این جریان دور از انتظار نیست.

در باره باتری ها مطالب مهم زیادی هست که سازنده ها به آمپر در ساعت و ولتاژ باتری در حالت معمول اکتفا می کنند.
تحلیل قشنگی بود.

یه سوال : حالا اگه من بیام دو تا موتور با همون مشخصات رو به اون دوتا باطری که در حالت سری وصل شده اند(هرکدوم 12 ولت 18 امپر)وصل کنم چی میشه؟؟ مسلما باطری هام جریان کم میارند این وسط باطری هام آسیب نمیببینه؟؟
اگر دو موتور رو موازی ببندید مقاومت حالت قفل موتور نصف میشه و جریان بیشتری هم نیاز دارد.
وقتی باتری جریان رو نتونه تامین کنه افت ولتاژ بر روی دو سر باتری ایجاد میشه. مثل زمانی که دو سر باتری رو به هم اتصال کوتاه کنیم که در این حالت ولتاژ باتری تقریبا 0 ولت میشه و جریان حداکثر. اگر این حالت ادامه داشته باشه اگر سیم ها مدار نسوزند باتری منفجر میشه. یا جریان موتور رو محدود کنید یا باتری با آمپر بالاتر تهیه کنید.

من یک بار شاهد انفجار یه باتری لیتیومی بودم. ابتدا صدای قوی انفجار. همزمان تا شعاع چند سانتیمتری دوده غلیظ و خارج شدن دود با فشار. و همینطور آتش گرفتن قسمت های پلاستیکی باتری.
برای جلوگیری از چنین اتفاقی سر راه باتری حتما یک فیوز با جریان ایمن قرار بدید.
حالا شما جایه من بودی چه کا میکردی؟؟ جریانو محدود میکردی یا باطری ها رو موازی میکردی؟؟
اینو واسه یه روبات جنگجو میخوام میخوام جلو حریف کم نیاره؟؟
بستگی به شرایط داره.
شاید تغذیه رو قوی تر میکردم.
یه چیزو در نظر داشته باشین باطری 10 آمپر بر ساعت میتونه تو اتصال کوتاط تا 100 آمپر جریان بده !!!
پس اگه 2تا موتور موازی کنی !!اصولا باطری 18 آمپر کم نمیار ولی 1گرم میشه 2 دیگه 18 آمپر ساعت کار نمیکنه مثلا 9 آمپر ساعت جواب میده
ببخشید من خوب متوجه نشدم میشه بیشنر توضیح بدید یعنی میگید اگه سری کنم بدم به موتور باطری هام نمیترکه؟؟ فقط جریان کافی به موتورام نمیرسه؟
باتریهات از چه نوعی هستن ؟ باتریو سری کنی ؟ یا موتورارو ؟
صفحه‌ها: 1 2