سلام.كسی میدونه چرا بعد از پروگرام كردن میكرو و تنظیم رو كریستال خارجی.نه تو خروجی میكرو چیزی دارم و نه دیگه پروگرام میشه؟
راستی یه بار با یه ایسی از طریق بیسیك پروگرام كردم و رو كریستال خارجی تنظیم كردم ولی نه كار كرد و نه دیگه پروگرام شد.با یه ایسی دیگه و این بار با كدویژن بازهمون داستان
كریستال من 8مگا بود و ای سی های من هم 8مگا.میخواستم پالس مربعی با فركانس 500 هرتز و باكریستال خارجی داشته باشم كه نمیشه
سلام.
احتمال 99.99% فيوز بيت ها رو اشتباه تنظيم كرديد ...
موفق باشيد.
يا علي.
جدول مربوط وبه فیوز بیت های کریستال
ممنون.یعنی هم واسه بیسیك اشتباه شده هم واسه كد ویژن؟اصلا چرا واسه بار دوم پروگرام نمیشن؟واسه كدویژن من 0 تا 3 رو تیك زده بودم
اقا من كریستال 16 مگا گذاشته بود كه اینجوری شد
اقا من كریستال 16 مگا گذاشته بود كه اینجوری شد
دوست عزیز میکروی شما از چه نوعی هستش؟
معمولی
نوع L
نوع A
در حال حاضر در دسترس نیستند ولی فكر كنم نوع L بودند.
کسی نبوند جواب بده؟
راستی تو جدول یک یعنی نباید تیک بخوره درسته؟
دوست عزیز نوع L تا حداکثر فرکانس 8 مگاهرتز کار می کنه شما اگه روی کریستال خارجی تنظیم کردید باید نهایت کریستال 8 مگ به پایه های میکرو متصل کنید.شما یک کریستال به پایه های میکرو متصل کنید و سپس فیوز بیت های مربوطه را تغییر بدهید برای مرجع هم دیتاشیت میکرو و یا پروتئوس میتونه مناسب باشه
البته خود تنظیم کریستال خارجی چند نوع هستش که باید به آن دقت کنید
مثل RC خارجی و کریستال خارجی که اگه روی RC خارجی تنظیم کردید باید از مقاومت و خازن مناسب استفاده کنید ولی اگر روی کریستال خارجی تنظیم کرده اید باید از کریستال استفاده کنید توی دیتا شیت میکرو فیوز بیت های CLKSEL برای تنظیم فرکانس از نوسان ساز داخلی تا نوسان ساز خارجی مشخص شده است جدولی که دوست عزیزمون h0x00i هم ارائه کرده میتونه راهنمای خوبی باشه