دوست عزیز نوع l هم تا 16mhz کار میکنه تفاوت اصلیش با مگا معمولی تو سطح ولتاژ کاریه که بهینه تر شده نسبت به سری معمولی و برای نوشتع دیتاشیتشم میه گفت اگه مینوشت تا 16 مگا شاید کسی دیگه سری معمولی نمی خرید .چون میکرو l تا 16mhz به راحتی کار میکنه !! البته جالب که با دادن سری A چون تولید سری معمولی و l متوقف شد این محدودیتو از دیتاشیت برداشت یعنی 2.7-5.5 1-16mhz در حالی که قبلا هم هیچ فرقی نداشتن بیشتر یه تفاوت نامی .اینو دوستان با تجربه فکر کنم تایید کنن
دوست عزیز خیلی جالبه که نوع L با فرکانس 16 مگاهرتز کار می کنه!! من که تازه دارم می شنوم ولی به دیتاشیت مراجعه کن نوع L نهایت تا 8 مگ کار می کنه شما اگه روی atmega8 را نگاه می کردی می دیدی که روی معمولی نوشته atmega8-16pu و روی نوع L نوشته atmega8l-8pu
به دیتا شیت حتما مراجعه کن
موفق باشی
دوست عزیز بله همینطور نوشته خودمم که بالا گفتم ولی گفتم که علتش بیشتر چیه ! ولی در حقیقت کار میکنه تستشم مجانی
حالا من باید چه كار كنم؟ای سی ها تعطیل؟
دوست عزیز مشکل شما گاهی در اثر بی کیفیتی کریستال و تغذیه نامناسب میتونه ایجاد بشه البته به شرتی که میکروهاتونو واقا روی کریستال خارجی تنظیم کنید و اشتباه تنظیم نکرده باشین چون در این صورت با کیرستال خارجی هم کار نمیکنه . پیشنهاد میکنم یک اسیلاتور کریستال 4 مگاهرتز تهیه کنید و خروجیشو به پایه atx1 میکرو وصل کنید احتمال زیاد میکروتون برمیگرده .