ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۵۶:۰۱)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]برو بابا این راه فایده نداره این کاری روکه بهت میگم انجام بده
....

(۰۹-فروردین-۱۳۹۲, ۱۱:۴۶:۵۶)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]شما دست به یکی کردید روش منو خراب کنید من فوق لیسانس کامپیوترم
...
سلام
خوب هستيد
قبل از حل مشكل ايشون به چند نكته كه هميشه فراموش ميكنم رو براي خودم يادآوري كنم شايد بدرد دوستان هم بخوره
1- توي اين انجمن كه همه با هم دوست هستند اما اين دليل نمي شه به هم بي احترامي كنيم مثلا " برو بابا "

2- سطح علمي همه يك اندازه نيست و يا به قول معروف گنجيه علمي همه افراد با هم برابر نيست
ياد سخن يك بزرگ اي افتادم كه ميگه ( اگر اشتباه نكنم بزرگ مهر )
همه چيز را همگان دادنند و هنوز همگان متولد نشده است

3- هر چقدر سطح علمي و يا به قول عموم سواد آدم بيشتر بشه بايد فرهنگ و نحوه برخوردش با ديگران هم متعالي تر بشه مثلا يك فوق ليسانس رفتارش در حد يك فوق ليسانس و يا بالاتراز فوق ليسانس باشه ( اگه آدم كارشناس ارشد يك رشته باشه بايد سطح فرهنگش در حد كارشناسي ارشد باشه و يا بيشتر مثلا يك فرزانه البته اگر كارشناس ارشد داشته باشه )
در مورد جواب سئوال دوستمون دوستان راهنمايي كردن
-نصب ويندوز بدون اجراي فايل
- سپس نصب ويروس ياب از سورس مطمئن مثلا يك سي دي و به روز رساني
- ويروس يابي سيتم با اين ويروس ياب به روز شده
و يا
استفاده از سي دي هاي بوت ايبل لايو انتي ويروس هامثلا
http://www.softgozar.com/webpage/Softwar...012-12-015-
پي نوشت :
بعضي از فايل هاي inf براي نصب درايور دستگاه هاي كامپوتر استفاده ميشه و پاك كردن همه اين دسته از فايل ها مشكل داره
همين مورد در مورد فايل هاي vbs صدق ميكنه
ببخشيد پستم بلند شد

به اميد ديدار
سلام دوستان من در سفر بودم والان امدم
وراجب شما من از توضیحات علمی.ادبی.هنری.تاریخی.مهندسی.اخلاقی.ومعماری شما متشکرم.
یک سوال داشتم چند ساعت طول کشید این متنو نوشتید؟
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰:۱۰)اریا فناهی نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من در سفر بودم والان امدم
وراجب شما من از توضیحات علمی.ادبی.هنری.تاریخی.مهندسی.اخلاقی.ومعماری شما متشکرم.
یک سوال داشتم چند ساعت طول کشید این متنو نوشتید؟
دوست عزيز

مهم نيست چقدر طول كشيده

اگر چيزي كه مي نويسيم بتونه مشكل كسي رو حل كنه يا سطح علمي و اخلاقيش رو ارتقا بده، براي ما كافي هست
ببخشید شما که می گویید اگر تو system32بود
لطفان یکبار این روشو امتحان کنید
درtargetادرس دقیق فایل ارسال کننده رو میده
(۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۲۸:۰۸)aleas نوشته است: [ -> ]سلام دیدم بخش ویروس ها از دوری کسی چیزی نگفته گفتم شاید غیرفعال شده دوستان چند ویروس تو کامپیوترم هسته که انتی ویروس نود32 پاکش میکنه دوباره ساخته میشه چکار کنم یکیش که خیلی پاک میشه
c:\autorun.inf

هسته راه حل چی؟

سلام به همه
من خودم ویروس نویسم و تقریبا همه ی ویروس ها رو میشناسم وهمینطور چگونگی عملکردشونو این ویروس(ویروس شما) از الگریتم فوق پیشرفته دوقلوها استفاده میکنه که وقتی اجرا شد یک فایل پشتیبان از خودش درست میکنه(یا داره) که این دو فایل بهم وصل شده هستن یعنی وقتی ویروس اول از کار افتاد ویروس دوم اونو اجرا میکنه و بلعکس. برای حذف این ویروس باید محل این ویروس رو بدونید و بعد باید یک حساب کاربری ایجاد کنید و بعد سیستم خود را Restart کنید و با حساب کاربری که درست کردید وارد سیستم شوید و بعد رایانه خودرا با ویروس کش اسکن کنید اما اگر محل ویروس رو میدونید آن را دستی پاک کنید.
ویروس(MAS) مخفف Master And Slave(ارباب و نوکر) از این الگریتم قوی استفاده می کند.
این الگریتم بسیار قوی در ساخت ویروس و برنامه های امنیتی استفاده می شود.017

(۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۲۸:۰۸)aleas نوشته است: [ -> ]سلام دیدم بخش ویروس ها از دوری کسی چیزی نگفته گفتم شاید غیرفعال شده دوستان چند ویروس تو کامپیوترم هسته که انتی ویروس نود32 پاکش میکنه دوباره ساخته میشه چکار کنم یکیش که خیلی پاک میشه

هسته راه حل چی؟

سلام به همه
من خودم ویروس نویسم و تقریبا همه ی ویروس ها رو میشناسم وهمینطور چگونگی عملکردشونو این ویروس(ویروس شما) از الگریتم فوق پیشرفته دوقلوها استفاده میکنه که وقتی اجرا شد یک فایل پشتیبان از خودش درست میکنه(یا داره) که این دو فایل بهم وصل شده هستن یعنی وقتی ویروس اول از کار افتاد ویروس دوم اونو اجرا میکنه و بلعکس. برای حذف این ویروس باید محل این ویروس رو بدونید و بعد باید یک حساب کاربری ایجاد کنید و بعد سیستم خود را Restart کنید و با حساب کاربری که درست کردید وارد سیستم شوید و بعد رایانه خودرا با ویروس کش اسکن کنید اما اگر محل ویروس رو میدونید آن را دستی پاک کنید.
ویروس(MAS) مخفف Master And Slave(ارباب و نوکر) از این الگریتم قوی استفاده می کند.

هسته راه حل چی؟

سلام به همه
صفحه‌ها: 1 2 3