نقل قول: منم پايه ام ...
فقط اين رو بگم كه تا موقعي ادامه مي دم كه آموزش ها يك طرفه نباشه ...
sharin جان دو طرفه شد بیا...
sam-ba اشک منو در آورد اما بالاخره تونستم راش بندازم!!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
اولین پروژه با آرم:
یک چشمک زن تک لامپی هست.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
چشمک زن چهار لامپی توی پیوست اول:
[
attachment=7107]
آبشار دو بایتی: (با سرعت قابل تنظیم! )
فیلم عملکرد آبشار دو بایتی توی پیوست دوم:
[
attachment=7108]
نرم افزار های مورد نیاز:
H-JTAG
sam-ba
رمز عبور:www.iranled.com
keil هم که دیگه همه جا پیدا میشه!
مجله
PMM2 رو هم حتما دانلود کنین.
و از همه مهم تر:
آموزش پروگرام کردن Arm با روش sam-ba به صورت فیلم.
کار خودمه.البته به خاطر کیفیت پایین ببخشید. با موبایل گرفتم.
همچنین به دلیل صدای مذخرف. میکروفون موبایلم قاطی داره!
دانلود
رمز:www.iranled.com
به امید پیشرفت همگی!
من میخوام برم سراغ این ها:
lcd معمولی
lcd n96
ارتباط با usb
ارتباط با com
اگه شما هم کمک کنید خوشحال میشم!
سلام.
لطفا همتون تمرکزتون رو بزارید روی کار با واحد USB
من خودم علاقه ی شدیدی به کار با پورت USB دارم...
خیلی هم کاربردیه!
من خودم یک پروگرامر AVR دارم که با USB کار میکنه.که توش از یک AVR برای این کار استفاده شده! توی AVR امکاناتی برای این کار نیست ولی ساختن! پس توی ARM با وجود واحد داخلی USB باید کار راحتی باشه! ضمن این که خود keil هم یک سری توابع رو برای این کار داره!
توی یکی از شماره های PMM سه تا برنامه ارائه شده از اتمل برای کار با USB گزاشته بود اما هیچ کدوم کامپایل نمیشد
من خودم فعلا دارم روش کار میکنم. شما هم کار کنید و نتیجه رو بزارید تا همه استفاده کنن.