ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
دوستان این ارور ها توی کیل مربوط به چیه ؟!

[تصویر:  04863f100d59.jpg]
آخریه اینجوری حل میشه:
بعد از خط آخر یک اینتر بزن تا یک خط جدید باز کنی!
بعضی دیگشون هم مربوط به هدر هست.
اقا این هدر ها مارو دیوونه کرده.هیچ کدام از دستورات توی کیل عمل نمیکنن . اگه کسی داره بزارتشون و شیوه وارد کردنش به برنامه رو هم توضیح بده
شما تابع main رو از نوع int تعريف كردي و در آخر خط برنامه مقداري رو بر نگردوندي ... !
main رو از نوع بدون مقدار برگشتي ، يعني void تعريف كني ، خطاي خط 14 رفع مي شه!

برنامه ي اصلي رو هم توي يه حلقه ي بينهايت مثل (while(1 ياWink;)for بذار . ( پيشنهاد ! )

براي هدر ها هم ، فايل خود هدر رو باز كن و ببين تابعي كه استفاده مي كني توش هست يا نه ... .

به كوچيك و بزرگ بودن حروف دقت كن ، تو خط 5 ، نوشتي For ، خوب اين غلط هست !
درستش for هست كه خطل هاي خط 5 به اين خاطر هست.

اگر از <> براي فايل هدر استفادهه مي كني ، فايل هدر بايد توي قسمت لايبرري ها كه تو پوشه ي نصب هست وجود داشته باشه ...
اسم فايل هدر هم كمي مشكوكه !! Biggrin
مشكل از فايل هدر نيست ، همون دو مورد رو درست كني جواب مي گيري ... .

موفق باشيد.
يا علي.
ممنون حالا یه سوال دیگه : من دستور lcd.h رو که مینویسم باید فایل هدر و دستوراش رو فراخوانی کنه . ولی نمی کنه . یعنی فایل توی پوشه نصب وجود نداره ؟ اگه آره این فایل هدر ها رو برام بزارین
2 تا نكته !
1- با سري nxp كار نمي كنم و در Keil كد نمي زنم و با توابع كتابخانه اي كار نمي كنم...( فعلا !! )
2-سريه nxp چون syntax هاش با سريه at91 قرق مي كنه ، پس هدر هاي جداگونه اي بايد داشته باشه ... ، البته قابل تبديل به هم هستن ، اما بشرطي كه از هر دو طرف اطلاعات داشته باشيم ...

نتيجه اينكه فكر كنم تو نت يه سرچي بزنيد سريع تر پيدا مي كنيد.

موفق باشي.
يا علي.
سلام.

بچه ها ازتون خبري نيست ... !!
دارين كار مي كنين كه يه دفعه قافل گيرمون كنيد ، يا كلا بيخيال شديد ؟!
راستش الان من تايمرها رو خوندم و وقفه ها هم تا حدودي گرفتم چطورياست ،‌اما انگيزه اي براي گذاشتن مثال هاش اينجا ندارم ... !
عكس بگير ، ويدئو ضبط كن و كم حجمشون كن ، با يه بدبختيي آپلودشون كن و تا جايي كه تونستي توضيح بدهه و پست بزن و ...
آخرش هم اينطوري ... !
من بيخيال اين تاپيك شدم ، چون فقط دارهه ازم زمان مي گيرهه ... !
اگر اين زمان هم بذارم رو مطالعم خيلي بيشتر مي تونم جلو برم ...

---------------------

راستي ، مي خواستم با lcd كاراكتري كار كنم ، براي IAR كتابخونه ي 4 سيمه نداشتم ، اوني رو كه تو pmm گفته بود تبديلش كردم براي IAR ...
چيزي كه مي خواستم بگم ، اينه كه اين pmm پر از غلط غلوطه ... !
اگر ازش جواب نگرفتيد بعضي جاها نا اميد نشيد ...
اين كتابخانه ي lcd اش رو كه داشتم دست مي زدم ، توضيحات pmm هم خوندم ، برام جالب بود !!
توي اون كتابخانه ، اصلا مد 8 سيمه براش تعريف نشدهه ...! فقط الكي پايه هاي DB0-3 رو گذاشته براي مقدار دهي !! Biggrin
اون مقدار LCD_bit x اش هم ... Biggrin
كلي كلاس گذاشته براش ، اما واقعا تو خاليه و اصلا بهينه نيست ...
گفتم بهتون اطلاع داده باشم ...

موفق باشيد.
يا علي.
شارین حرفتو قبول دارم منم چند مورد به همین ایرادا برخوردم ولی خب در حال حاضر واقعا منبع فارسی به درد بخور دیگه ای وجود نداره ! وجود داشته باشه هم فعلا رو نمیشه ! منابع انگلیسی هم تا دلتون بخواد هست ولی حتی من که انگلیسیم نسبتا خوب هست هم چیزی سر در نمیارم !
همين چندتا كتاب فارسي هم كه هست ، بهتر از هيچيه ... ، خداييش من ازش راضيم ، گرچه خيلي جاهاش رو خوب نگفته ... ، اما با اين وجود خوبه ...
منابع انگليسي هم از نظر بنده ، چون بهشون عادت نكرديم ممكنه گيراييشون برامون كمي سخت باشه ... ، اما تركيب غلط غلوط هاي فارسي يا كتاب هاي تو بازار ، با اون منابع انگليسي ها خوب مي تونه باشه ، چون اينطوري ذهنيت داري و لابه لاي متن گم نمي شي ... ( حداقل براي من كه اينطوري بودهه ... )

موفق باشي.
يا علي.

راستش من کاری نکردم ولی دارم دنبال می کنم
فکر می کنم از اول هدفمون از ایجاد این بخش درست کردن همون منابع و آموزش ها بود
گفتیم کتاب و pdf اش رو درست کنیم
به نظر من avr به دلیل داشتن شبیه سازی تو پروتوس اینقدر سریع همه گیر شد ولی arm نه
اما اگه ما بیایم که کتاب کامل و جامع بنویسیم ، حتی بردشم خودمون میتونیم تولید کنیم ، اینجوری هدر برد و برد آموزشی و کتاب گروه ایران ویج رو هم ساختیم
در مورد آموزش جامع كه قبلا گفته بودم ... !
راستش از موقعي كه AVR رو عملي شروع كردم ، ديگه سمت پروتوس نرفتم ...
موجود بودن شبيه ساز براي AVR ، دليل اصلي محبوب شدنش نبودهه ... ، اما شايد موثر بودهه ...
مسلما كسي كه نمي دونه ميكرو چيه ، از ميكرو 32 بيتي شروع به يادگيري نمي كنه ، اونم با اون پيچيدگي هايي كه دارهه ...
بحث AVR يه چيز ديگست ...
كتابش نوشته شدهه ، بردش هم توليد شدهه ، در ايران حداقل 2 سالي فكر كنم باشه ... !
اين كار هيچ سودي ندارهه ، چون كار جديدي نيست ...

هدف من اين بود كه با هم بريم جلو ، يكي يه چيز رو ياد مي دهه ، يكي ديگه يه چيز ديگه رو ... ، اشكالاتي كه برامون پيش مي يومد ، سوالاتي كه داشتيم ، جاهايي رو كه خوب درك نكرديم ... ، اينها رو حل مي كرديم و مي رفتيم جلو ...
اما حالا ... ! ( البته قابل پيش بيني بود ... )
ARM7 ---> ( همون بحث هاي گذشته ... )

كار گروهيه اين سبكي به ماها نيومدهه ، چون حرف ها رو كه مي زنيم ، به عمل كه مي رسه پاي همه ميلنگه ...
همون بهتر اطلاعاتمون رو پيش خودمون نگه داريم تا به وقتش ...

موفق باشيد.
يا علي.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7