من یه ویندوز 7 داشتم که روی درایو logical نصب شده بود! یه xp هم داشتم که درایوش primary و active بود. xpی خراب شد و یکی دیگه جاش نصب شد. اینطوری دیگه ویندوز 7 و xp جدیده دیگه تو لیست نیستن که قابل انتخاب کردن باشن ینی وقتی pc روشن میشه مستقیم میره تو xp. حالا چیکار کنم که ویندوز 7 بتونه boot شه و لازم نباشه یکی دیگه درست نصب کنم؟
نشد دیگه!!
به قول اصفهانی ها ( با لهجه شیرین اصفهانی بخونید!) رفتی درایو C رو فرمت کردی ، همه فایل های بوت ویندوز7
رو حذف کردی، یه ویندوز دیگه با بوت سطح پائین تر جاش ریختی، همه این کارها رو هم رو پارتیشنی که اکتیو بوده
انجام دادی، تازه اومدی می گه چرا ویندوزش بالا نمیاد؟؟!
شما تمام کارهای لازم برای از کار انداختن ویندوز7 رو انجام دادی و احتمال خیلی زیاد مجبور بشی دوباره نصبش
کنی اما قبل از اون شاید نرم افزارهایی
مثل این بتونن ویندوزت رو نجات بدن!
(۱۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳:۵۷)Di Di نوشته است: [ -> ]نشد دیگه!!
به قول اصفهانی ها ( با لهجه شیرین اصفهانی بخونید!) رفتی درایو C رو فرمت کردی ، همه فایل های بوت ویندوز7 رو حذف کردی، یه ویندوز دیگه با بوت سطح پائین تر جاش ریختی، همه این کارها رو هم رو پارتیشنی که اکتیو بوده انجام دادی، تازه اومدی می گه چرا ویندوزش بالا نمیاد؟؟!
مهندس، خودم میدونم چی شده و نمیگم چرا ویندوزه بالا نمیاد. همه بلاهارو یه بچه فوق آماتور پر مدعا که فقط next زدن نصب ویندوزو بلد بوده سر کامپیوترم آورده
.
حالا نرم افزارو امتحان میکنم ببینم چی میشه ولی شنیدم یه راه ساده ترم هست.
آقای sadie همونطور که گفتند یکی از بهترین راه ها رفتن به Repair از طریق بوت کردن DVD ویندوز 7 و بعد انتخاب گزینه Repair startup هست که معمولا راه میوفته.
در غیر این صورت یه برنامه با نام EasyBCD هست که میتونید ازش استفاده کنید و برای سیستم عامل هایی که روی هارد نصب دارید منوی بوت بسازید.