ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از پورت سی در atmega8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام و شب بخیر به همه دوستان.
من قبلاً از پورت سی اتمگا 8 حتی برای lcd هم استفاده کردم اما الن نمیتونم به عنوان خروجی تعریفش کنم.
آیا مثل 16 که jtagen داره، 8 تنظیم خاصی نداره؟ Shy
با تشکر
نه دوست عزیز نداره از ADC میکرو استفاده میکنی؟
(۱۵-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۴۳:۱۸)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]نه دوست عزیز نداره از ADC میکرو استفاده میکنی؟
سلام
نه دوست من,فقط می خوام بعنوان پورت ورودی و خروجی ازش استفاده کنم.

سلام
با یک میکرو دیگه هم امتحان کن احتمالا پورت این میکرو خرابه البته اگر همه سیم کشیت درست باشه
سلام
با یک میکرو دیگه هم امتحان کن احتمالا پورت این میکرو خرابه البته اگر همه سیم کشیت درست باشه
سلام,به احتمال زیاد میکروم مشکل داره,اما این احتمال وجود داره مشکلش بخاطر این باشه که از کریستال خارجی 11 مگا رواین میکرو استفاده می کنم؟چون داخل دیتاشیت نوشته برا اتمگ8 حداکثر کریستال 8 مگاست این که من دارم Atmega8a.این حرفم درسته یا من بد برداشت کردم؟
بازم ممنون
دوست عزیز درسته atmega8a تا حداکثر با فرکانس 8 مگاهرتز کار می کنه و شما باید فرکانس را نهایت تا 8 مگ تنظیم کنید

موفق باشید
دوستان دارن میگن پورت c !!! فیوزبیت های jtag رو غیرفعال کنید!
درضمن میکرو مگا8a هم تافرکانس 16مگا کار میکنه
داداش هر جا شد پورت c میشه jtag?چرا اطلاعات اشتباه میدی مگا 8 که جیتگ نداره اصلا
دوست عزیز ربطی به کریستال نداره .تو پرتیوس برنامتو چک کن اگه درست بود مشکل از میکرو. اگه باز مشکل داشتی پین پین هر کدومو ورودی تعریف کن
راستی مگاها تا 16 mhz کار میکنن من نوع atmegax atmegaxl atmegaxa تا 20 mhz کار کردم باهشون Happy
سلام.
با تشکر از همه دوستان,مثل اینکه مشکل از میکروم بود چون به قول دوستم برنامه داخل پروتوس جواب میداد اما رو میکرو نه! 028
دوست عزیز من خودم این تجربه را داشتم نوع A سری مگا حداکثر با فرکانس 8 مگا هرتز کار می کنه و اگه شما فرکانس را بیشتر از مقدار مازشون قرار بدید می کرو به هیچ عنوان کار نخواهد کرد
در مورد نکته دوم که گفتید پرتیوس برنامتو چک کن اگه درست بود مشکل از میکرو هستش----باید بگم که در پروتئوس نوع L یا نوع A را نداره پس این را هم در نظر داشته باشید

گرچه برنامه در پروتئوس کار میکنه ولی در عمل این برنامه با فرکانس بیش از 8 مگاهرتز در نوع A کار نخواهد کرد و شما باید نوع معمولی ATMEGA را تهیه کنید که قابلیت کار تا فرکانس 16 مگاهرتز را دارن

در ضمن سری ATMEGAX با سری معمولی خیلی فرق داره هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ سرعت و قیمت

موفق باشید
دوست عزیز سری A بهینه شده سری قبلی هستن و هیچ مشکلی با فرکانس بالاتر 8 mhz ندارن شاید مشکل شما به علت بی کیفیت بودن میکرو بوده من همین الان 15 تا برد با فرکانس 12mhz با atmega8A تو یه محیط صنعتی نصب کردم و مشکلی نداشته!
در زمن نمی دونم چرا بعضی دوستان اصول کارو ول کردن و چسبیدن به تجربیات محدود خودشون وقتی تو دیتاشیت این میکرو زده از 2.7 تا 5.5 1-16 mhz کار میکنه شما می گی دروغ میگه؟ نه(من که تا 20mhz تست ردم کار کردن)

راستی سری a معمولی l از یک معماری داخلی ساخته شدن و تو پرتیوس هم هیچفرقی بینشون نیست

منظور از atmegax یعنی انواع اتمگا atmega8- atmega 16...atmega128 که هر سه سری معمولی ال آ تست شده و جوب داده .و اون سری که شما میگین Atxmega که کلا سریش فرق میکنه .

چیزو که درست بلدیم به دیگران یاد بدیم نه چیزای که شنیدمو...Wink
صفحه‌ها: 1 2