ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدار دماسنج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

نه بابا تو اتاق گذاشتم، دماش هم حداقل 10 درجه و حداکثر هم 35 درجه میشه
الانم دو تا از سگمنت هاش استفاده میشه و اولیش همیشه صفر هست
میدونید برای چی اعشار میخوام ابراهیم جان؟
برای اینکه اکثر اوقات وقتی دما مابین مثلا 25 و 26 درجه هست انوقت سگمنت ثابت نمیمونه و با سرعت رقم دوم 5 و 6 میشه و باعث میشه که اصلا نفهمید دما چنده ، ولی اگر اعشار باشه فکر کنم این مشکل به کل حل بشه
برنامش رو هم که خودتون نوشتید دیگه
بخاطر اينه كه سعي مي كنه زود به زود مقادير رو آپديت كنه ...
توي برنامه كافيه از wait استفادهه كني ...
يه كار خوب ديگه اينه كه مثلا 4 بار مقدار ADC رو بخوني و ميانگين بگيري ...
بعد نشون بدي ...
بعد از هر بار نمايش هم 2 ثانيه wait بذاري مثلا كه مقادير با اون سرعت آپديت نشه ...

راستي اگر مالتي پلكس شده هستن بايستي wait زياد رو بيخيال شي و مراحل نمونه گيريت رو افزايش بدي ...

اين همه داستان سرايي بخاطر اين بود !! Biggrin

يا علي.
خوب آره دیگه ! همین داستان سرایی که میفرمایید حل نمیشه عزیز Angry

اینکه بعلت آپدیت زود به زود هست رو منم میدونم ولی مشکلش رو چیکار کنم؟ از دستور wait استفاده شده ولی وقتی زمانش بیشتر از 10 میلی ثانیه باشه دیگه پر پر میزنه سون سگمنت

در مورد نمونه گیری 4 بار هم اینو قبلا هم بهم گفتن و پیشنهاد خوبی هم هست ولی فکر می کنم یک رقم اعشار خیلی بهتر از این باشه ! چون همین الانش یک رقم اولی همونطور 0 میمونه که چی بشه ؟ بجای اون میتونه اعشار بشه و به یه دردی بخوره. Rolleyes

حالا به جای داستان سرایی بفرمایید پرتقال فروش رو پیدا کنید عزیزم Happy
خوب پس مالتي پلكس شدهه هست ...
دقت اين سنسور هم فكر كنم 1 درجه باشه ...
اگر اعشار هم اضافه بشه ، دليل نمي شه رقم دهگانش هم ثابت باشه ... .

شما هم كه ماشاءالله اصلا روش فكر نمي كنيد و همه چيز رو هم آمادهه مي خوايد ...!!
روش ديگه اينه كه با استفادهه ار تايمر هر 2 ثانيه مثلا بري تو وقفه و مقادير ADC رو همونجا بخوني و عددها همونجا تعين بشن.
بعد بر مي گردي تو روال عاديه برنامه و فقط اون عددها ي ثابت رو روي 7Segment نشون مي دي ...
اينطوري هر 2 ثانيه مقاديرش آپديت مي شه ...
در نتيجه فرصت خوندن هم پيدا مي كنيد ...

اگر هم مي خواي اينكار رو كني خودت برو دنبالش ، حسابي درگيرش بشو ، بعد اگر سوال داشتي بپرس ، نه اينكه ...

موفق باشي.
يا علي.
فقط یک نکته ی جالب:
ابکا جون عزیز، اگه دما بشه 100 میکرو شما دیگه در قید حیات نیستن! اون دنیا تشریف دارن!
اگر دمای محیط به 100 درجه برسه انوقت دمای میکرو هم به 100 میرسه که در نتیجه نه تنها میکرو لبکه منو شما هم در قید حیات نخواهیم بود !
(۲۶-بهمن-۱۳۹۰, ۲۳:۳۴:۰۷)apcog نوشته است: [ -> ]فقط یک نکته ی جالب:
ابکا جون عزیز، اگه دما بشه 100 میکرو شما دیگه در قید حیات نیستن! اون دنیا تشریف دارن!
سلام.. دوسته من شما شاید بخواین توسط این مدار دمای هیتر یا اب و هر چیزه دیگه رو بسنجی... به این دلیل من گفتم..
2-مدار رو برای اقای سینا اصلاح میکنم و تا چند روز دیگه میزارم..(به علت سفری که الان هستم)
موفق باشین

شما با دقت بالا ولتاژ خروجی رو اندازه بگیر و بعد تبدیلش کن به دما و ارقام رو جدا کن و بزار روی سون سگمنت! کجاش مشکل داری؟
( قابل توجه که من بسکام کار نمیکنم و کد ویژن بلدم! نکنه شما منتظر کد هستین؟ )
با سلام

من بی صبرانه منتظر ابراهیم جون هستم پس

نقل قول: شما با دقت بالا ولتاژ خروجی رو اندازه بگیر و بعد تبدیلش کن به دما و ارقام رو جدا کن و بزار روی سون سگمنت

مشکل من همین جایی هست که قرمز کردم ، یعنی نمیدونم عددی رو که به دما تبدیل شده چطور یک رقم اعشار بهش اضافه کنم و بفرستم واسه سون سگمنت !
صفحه‌ها: 1 2