ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دیمر کنترل از راه دور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به همه دوستان.
من قصد دارم که این دیمر رو یه جورایی از راه دور کنترل کنم,ایده ای که تو ذهنم هست اینه که از یک موتور dc استفاده کنم ,آیا راهی جز این هم وجود داره؟
با تشکر

[تصویر:  dimmer-switch-1.jpg]

و یا آیا میشه که با میکرو چیزی شبیه به دیمر درست کرد تا بتونم برق 220 ولت رو کنترل کرد؟

معذرت می خوام دوستان.سرچی که کردم اینو پیدا کردم اما راهنمایی بیشتری می خوام.
دیمر
سلام.
اولا برای کنترل این دیمر با موتور نمیتونی از موتور dc استفاده کنی! باید از سرو موتور استفاده کنی. البته با استپر موتور هم میشه...
ولی تنظیم اون با میکرو بدون این کار ایده ای به ذهن من نمیرسه
دوست عزیز چرا از میکرو برای تریگ کردن ترایاک استفاده نمیکنی هم کم هجم تره هم راحت تر!!!
همون لینکی که پیدا کردی همه چیز رو شرح داده
با سلام.
با تشکر از دوستان.من این مدار رو بستم تصویر
اما جواب نگرفتم,مطمئنم که میکرو کار میکنه.من سر از زمین کردن این مدار در نمیارم,من هر جا که نشون داده باید به زمین متصل بشه امدم به زمین آداپتورم وصل کردم آیا درسته؟
یک چیز دیگه: خروجی ترایاک رو به لامپ وصل کرده و طرف دیگه رو به 220 ولت آیا نباید لامپ رو به زمین هم وصل کرد؟
درسته ولی از نظر ایمنی خطرناکه
در مورد سوال دوم : نول رو زمین کرده واسه همین اون سمت ترایاک هم زمینه و سمته دیگه به لامپ وصله
خروجی ترانزیستور رو دیدی ؟ شکل موج مربعی (مدولاسیون موقعیت پالس یا پهنای پالس) باید باشه
(۲۷-بهمن-۱۳۹۰, ۱۹:۴۴:۳۸)sajadgh نوشته است: [ -> ]درسته ولی از نظر ایمنی خطرناکه
در مورد سوال دوم : نول رو زمین کرده واسه همین اون سمت ترایاک هم زمینه و سمته دیگه به لامپ وصله
خروجی ترانزیستور رو دیدی ؟ شکل موج مربعی (مدولاسیون موقعیت پالس یا پهنای پالس) باید باشه

یعنی منفی پلم لازم نیست که به نول شهر متصل باشه؟
متاسفانه امکان اینکه خروجی ترانزیستور رو ببینم ندارم.
سلام
به نظر من بهترین راه اینه که با چند تا مقاومت تو رنجی که لازم داری کار کنی
یعنی هربار مقاومت هارو یه جوری سوییچ کنی
(۲۷-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۴۸:۳۱)live_1389 نوشته است: [ -> ]یعنی منفی پلم لازم نیست که به نول شهر متصل باشه؟

دقیقا چون با این کار پل میره هوا (میسوزه)
چه جالب من قبلا اینجا دیده بودم.
http://www.avrprojects.info/avr-projects...g-atmega8/
حالا کی از رو کی ... کرده خدا میدونه. حتی یک مقاومت رو هم عوض نکردند!!!
این مدار کاملا صحیح هست و اگر درست ببندید درست کار میکنه.

(۲۷-بهمن-۱۳۹۰, ۲۳:۵۵:۴۷)sajadgh نوشته است: [ -> ]
(۲۷-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۴۸:۳۱)live_1389 نوشته است: [ -> ]یعنی منفی پلم لازم نیست که به نول شهر متصل باشه؟
دقیقا چون با این کار پل میره هوا (میسوزه)
فاز و نول در عمل کرد مدار فرقی ندارد اگ رعایت شود بهتر.
فکر کنم منظورتون از منفی پل همون سمت دیگر AC پل بود. درسته؟ مانند نقشه ببندید مشکلی نیست. اما اگر اشتباه کنید یک فیوز کنترل از راه دور ساختیدWink
سلام,با تشکر از همه دوستان.
آره واقعاً چالبه,بنده خدا با این مدار کلی کلاسم گذاشته !!
شاید من یاد ندارم پل ببندم:روی پل یه مثبت کشیده که من اون رو طرف راست پل داخل نقشه در نظر گرفتم,یک منفی کشیده که من اون رو طرف چپ پل داخل نقشه در نظر گرفتم و دو تا علامت انتگرال که من بهشون 220و نول دادم,درسته؟
ما بقی قطعاتم مثل bc547و bc557 از روی دیتاشیت بستم.
این که گفتین اگه اشتباه کنم یه فیوز ساختم یعنی چی؟
صفحه‌ها: 1 2 3