ايران ويج

نسخه‌ی کامل: pdf to word
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام pdf to word با ساپورت فارسی دارید؟؟
بچه ها من هر نرم افزاری دیدم نمی تونه pdf فارسی به word تبدیل کنه کسی چنبن نرم افزاری داره
احتیاج به ocr دارین
همه نرم افزارا حرفای فارسیو به هم می ریزن
ocr باید زبان فارسی رو پشتیبانی کنه
من واسه دانلود چیرزی ندیدم ؛ اما سیدیهاشو دیدم
تا جالا pdf ندیدم که کپی پیست جواب نده
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۱۴:۰۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]تا جالا pdf ندیدم که کپی پیست جواب نده
بسته به نوع pdf داره همون هایی که کپی پیست نمیشن هم انواع دارم منم خیلی دنبال همین رفتم اون ocr هم که فارسی رو پشتی بانی می کنن خیلی مفید نیست در کل nitro pdf خیلی ضعیفه(فارسی رو پشتی بانه!) در واقع عکس نوشته رو تشخیص میده و به ورد می بره خط به خط بازم نوشته نمیشه!
از همه بهتر که من دیدم readiris pro هست که زبان های middle east رو باید بگیری ولی شاید 40 50 درصد رو می تونه تبدیل کنه نرم افزارش مخصوص همین کاره و بهتر از این برای فارسی فک نکنم پیدا کنیQuestion
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳:۲۲)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۱۴:۰۰)abbasalifix نوشته است: [ -> ]تا جالا pdf ندیدم که کپی پیست جواب نده

این که عکس بود
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۱۱:۰۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳:۲۲)babyy نوشته است: [ -> ]

این که عکس بود
ocr هم عکس رو تبدیل به متن میکنه
بچه هر کس تونست این pdf به word تبدیل کنه یه جایزه خوب داره
فقط اینکه من دیگه نمیتونم چیزی پیوست کنم حجمم تموم شده اگه کسی فکر میکنه می تونه کمکم کنه میلشو بگه که واسش میل کنم
صفحه‌ها: 1 2 3