ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در راه اندازی تابلو روان 24*24 و 40*24
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم

دوستان یه شماتیک و یه فایل برنامه به زبان c واسه تابلو روان 40*24 گذاشتم - نوشته قابل توسعه تا بی نهایت !

حالا مشکل اینجاست که من از برنامش سر در نمیارم و انگار برنامش کامل نیست.

از اساتید اگه یکی لطف کنه این رو توی پروتیوس شبیه سازی کنه و برنامش رو کامل کنه و بذاره خیلی ممنون میشم. متاسفانه من نمیدونم چیکارش کنم!

سوال دیگه اینکه تغذیه مدار چی میشه ؟ کم نمیاره مدار در وسعت بیشتر ؟؟؟

لینک شماتیک در اندازه بزرگ

تصویر بزرگ شماتیک

یه مدار دیگه تابلو روان 24*24 هست که توسط آقای مهندس لاچینی ارائه شده و قابل توسعه هم هست . من شبیه سازیش رو انجام دادم ولی متاسفانه درست کار نمیکنه اگه ممکنه دوستان نگاه کنن ببینن مشکلم چیه ؟؟؟

تمام فایل ها ضمیمه شدند

متشکرم
واقعا کسی بلد نیست !!!

واقعا کسی بلد نیست !!!
دوست عزیز من خودم چندین برنامه تابلو رو از سایت مهندس لاچینی گرفتم و تغییر دادم.خیلی هم عالی كار كردن.البته برنامه به زبان بیسیك.در مورد توسعه هم اگه از ای سی های uln استفاده كنی راحت جواب میده
(۲۸-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۰۶:۰۲)parsegade نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من خودم چندین برنامه تابلو رو از سایت مهندس لاچینی گرفتم و تغییر دادم.خیلی هم عالی كار كردن.البته برنامه به زبان بیسیك.در مورد توسعه هم اگه از ای سی های uln استفاده كنی راحت جواب میده

ممنون از پاسختون
بله پروژه هایی که خودشون شبیه سازیش رو گذاشتن همه درسته.
منتهی اینو نذاشتن خودشون من خودم توی پروتیوس انجام دادم.
و مطمئنا مشکل از من هست. حالا میشه بگید مشکل از کجاست ؟ چون من هرچی سعی کردم بفهمم نتونستم.

برای توسعه اگه فایلی چیزی دارید میشه بزارید ؟

ممنون از اینهمه پاسخ های بی دریغ دوستان !!!