ايران ويج

نسخه‌ی کامل: این ارور مربوط به کدوم سخت افزار میشه ؟!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان سیستمم موقع نصب ویندوز سون این ارور رو میده :
eror code : 0XE0000100

و موقع نصب ویندوز اکس پی هم این ارور :

setup has performed maintences on yout hard disk.you must restart your pc to continu with setup

هر کاری هم می کنم ویندوزای قبلی بالا نمیان . فک نمی کنم مشکل از هارد باشه چون رو سیستم های دیگه مشکلی نداره. الان تو این حالتی که ویندوز بالا نمیاد بخوام بفهمم مشکل از کدوم قطعه هست باید چکار کنم ؟؟Question
کد اررور رو گوگل میکردی کلی لینگ گیرت میومدا !!!!

http://www.sevenforums.com/installation-...00100.html

قبل نصب پاریتیشن فرمت کن؛ بعد یه امتحان بزن ببین درست شد؟
پیشنهاد خوبی نیست چون اطلاعات داخلش میپره !
تو همون فروم هم مثل اینکه همینو نوشته

بعدش مثل اینکه به حرفم دقت نکردی.این هارد روی سیستم دیگه جواب میده . پس باید مشکل از قطعه ی دیگه ای باشه مثل رم یا سی پی یو .حالا چرا ارور هارد نمی دونم
یعنی هارد رو رو سیستم دیگه میزاری ؛ روش ویندوز نصب میشه بدون اررور ؟
نقل قول: یعنی هارد رو رو سیستم دیگه میزاری ؛ روش ویندوز نصب میشه بدون اررور ؟
من هم همین سوال رو دارم یعنی با نصب ویندوز در سیستم های دیگه مشکل نداری یا نه ویندوزهای

نصب شده روی این هارد روی سیستم های دیگه بالا میاد؟؟

اگر مشکل بالا اومدن فقط روی این سیتمه شاید ویندوز نصب شده روی هارد دیسک با قطعات شما مثل

Main یا CPU همخونی نداره که در این صورت با نصب مجدد ویندوز مشکل حل خواهد شد

اما اگر مشکل نصب داری، تمام قطعات اضافی مثل مودم، کارت شبکه، USB و ... که به سیستم متصل

هستند رو بکن بعد امتحان کن ببین اصلا ربطی به اونها داره یا نه
صفه آبیه؟
طبق تجربه:
اگه لب تابه برویه سی دی دیگه بگیر که توش ساتا داشته باشه

ممکنه هم هست از هاردت باشه!
(۳۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۱۴:۴۳)babyy نوشته است: [ -> ]یعنی هارد رو رو سیستم دیگه میزاری ؛ روش ویندوز نصب میشه بدون اررور ؟

آره ویندوز خودش هم بالا میومد.البته حالا که دیگه کل درایواشو فرمت کردم

(۳۰-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۱۹:۵۱)Di Di نوشته است: [ -> ]
نقل قول: یعنی هارد رو رو سیستم دیگه میزاری ؛ روش ویندوز نصب میشه بدون اررور ؟
من هم همین سوال رو دارم یعنی با نصب ویندوز در سیستم های دیگه مشکل نداری یا نه ویندوزهای

نصب شده روی این هارد روی سیستم های دیگه بالا میاد؟؟

اگر مشکل بالا اومدن فقط روی این سیتمه شاید ویندوز نصب شده روی هارد دیسک با قطعات شما مثل

Main یا CPU همخونی نداره که در این صورت با نصب مجدد ویندوز مشکل حل خواهد شد

اما اگر مشکل نصب داری، تمام قطعات اضافی مثل مودم، کارت شبکه، USB و ... که به سیستم متصل

هستند رو بکن بعد امتحان کن ببین اصلا ربطی به اونها داره یا نه

نصبش امتحان نکردم ولی ویندوز هارد روی سیستم های دیگه بالا میومد و من استفاده می کردم.الان قطعه اضافی رو سیستم نیست فقط هارد سی پی یو و رم و سی دی درایو

(۰۱-اسفند-۱۳۹۰, ۰۲:۰۳:۵۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]صفه آبیه؟
طبق تجربه:
اگه لب تابه برویه سی دی دیگه بگیر که توش ساتا داشته باشه

ممکنه هم هست از هاردت باشه!

اون صفه ابیه که با فرمت کردن درست شد...

حالا دوستان بعد از فرمت کردن کل درایو ها این ارور ها رو داد :

وقتی که درایو سی رو انتخاب کردم برای نصب وین اکس پی :

setup was unable to format the partion.the disk may be damaged.make sure the drive is switched on and property conected to your pc.if the disk is scsi disk make sure your scsi devices are properly terminated.consult your computer manual or scsi adapter documentation for more information.
you must select a different partion for windows xp

و وقتی یه درایو دیگه رو انتخاب کردم واسه نصب :

an error occurred while setup was updating partion on 476938 mb disk 0 at id 1 on bus 0 on atapi (mbr) setup can not continu.press f3 tu quiet

با ویندوز سون هم که همون ارور eror code : 0XE0000100 رو میده .AmazeSadExclamation

این تیکه scsi رو هم نفهمیدم چی به چیه

مشکل از مادربورد و به طور خاص تنظیمات بایوس مادربورد هست.

بهتره اون رو ریسیت کنی یا روی حالت های مختلف چک کنی. شاید هم برای نصب احتیاج به فلاپی

نصب درایور در هنگام نصب ویندوز داشته باشی. از ویندوزهای XP که این درایور رو با خودشون حمل

می کنند هم می تونی استفاده کنی.
برای ویندوز اکس پی که اون دو تا ارور رو داد.
یه توضیح میدی چه جور باید ریست کنم یا کدوم تنظیمات رو باید تغیییر بدم ؟؟