ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونه میتونم صدای ویندوز میدیا پلیر رو ضبط کنم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت مدیران و کاربران عزیز.
من نابینا هستم و یک رادیو اینترنتی مخصوص نابینایان راه اندازی کردم و برای رادیو یک برنامه نوشتم که رادیو را با کنترل میدیا پلیر پخش میکنه. میخواستم بدونم چه طور میشه صدای میدیا پلیر رو ضبط کرد که خودش اسم ترکها رو هم بنویسه؟ یعنی مثل یک برنامه رادیو که هر آهنگ رو توی یه ترک ضبط میکنه؟
مرسی
سلام
من یکم متوجه نشدم ! الا مشکل فقط ضبط کردن صدای مدیا پلیر هست ؟
آره.
راستی. ببخشید من نتم مشکل داشت این تاپیک چند بار ارسال شد. از مدیران عزیز میخوام تاپیکهای تکراری رو حذف کنن
شاید بتونی با استفاده از Rip رادیوی در حال پخش رو ضبط کنی اما

می شه مستقیما رادیو رو با وینسوک باز کرد و محتوای دریافت شده رو به صورت

فایل صوتی ذخیره کرد.

سورس زیر یک نمونه از این کار هست.

امیدوارم کمک کنه

[attachment=7127]
من که با این سورس نمیتونم کار کنم. تا بیلد میکنم ئویژوال هنگ میکنه. اگه میشه با ریپ توضیح بدید
من نتونستم با این سورس کار کنم. وی بی هنگ میکنه. اگه میشه با ریپ توضیح بدید
دوست عزیز

هنگ نمی کنه بلکه احتمالا آدرس هایی که برای دریافت صدای رادیو داخلش قرار داره فیلتر یا عوض شده!

برای Rip نتونستم منبعی برای VB6 پیدا کنم. ولی با استفاده از Winamp یا JetAudio احتمالا می شه چون رکوردر دارن
نه. من با فیل***ت**ر شکن تست کردم. اصلا تا f5 رو میزنم دیگه هنگ میکنه "not responding"

من میخوام رکرد رو توی برنامه ی خودم بیارم نه توی یه برنامه ی دیگه
من چیز زیادی از برنامه نویسی نمیدونم اما یکم راهنمایی تون میکنم امید وارم مفید باشه
این کاری که شما میخواین انجامش بدین باید کارت صدا کامپیوتر از قابلیت استریو میکس برخوردار باشه که معمولا هم هست اینجوری هرصدایی که داخل ویندوز پخش بشه حتی صدای ارور ها و آهنگ ها ضبط میشه - انگار که میکروفون رو گذاشتی جلو بلند گو - اما اول باید تنظیمش کنی برای نتظیم برو تو تنظیمات صدا اونو بزار روی رکورد و تیک استریو میکس و میکروفون و.... رو بزن
حالا اگه یه پنجره رکورد صدا باز کنی میبینی همون آهنگ توی سیستمت داره ظبت میشه.