ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ARM-&-AVR با کامپایلر MikroC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه.
بنده کدویژن رو به شکل متوسط بلدم.ولی برای کار با SD/MMC به مشکل خوردم. واز طرفی چون می خوام ARMرو نیز یاد بگیرم رفتم سراغ MikroC for Avrبا این انگیزه که حالا که Mikro C for ARM هم موجود است بهتر است که avr را با کامپایلری از یک خانواده شروع کنم. حال به نظر دوستان آیا کامپایلر های فوق برای برنامه نویسی ، قویترین هستند یا نه؟
سلام.

كدويژن كه قوي ترين نيست ، اما محبوب ترين هست ( حداقل تو ايران ) ، winavr گويا سر تر از كدويژن هست...
البته نيازي نيست زياد حساسيت به خرج بديد ، با هر كدوم راحت تر هستي ، با همون كار كن ...
براي ARM هم دو تا كامپايلر IAR و Keil سر تر از بقيه هستن ... .
Keil هم در دسترس تر هست.
ازشون براي AVR هم مي شه استفادهه كرد...

موفق باشيد.
يا علي.
سلام.
کامپایلرهای mikroc راحت و همراه با مثالهای فراوان هستند.اما در حال حاضر کامپایلر arm اون آی سی های موجود در ایران رو نداره.شاید در آینده اضافه کند.
موفق باشید.
اگر اشتباه نكنم ، كتابخانه هاي mikroc جوري نيست كه بشه به محتوياتش دست پيدا كرد ، فقط مي شه ازش استفادهه كرد .
درست مي گم ؟
اگر اينطورهه ، بدونيد كه براي ARM احتمالا مناسب نيست ، چون كلا كتابخانه و ... درست و حسابي براش وجود ندارهه و خيلي چيزها رو بايد خودتون براش بوجود بياريد ...
البته انتخاب با شماست ، ولي بنظر من با اين كامپايلر احتمال به مشكل خوردن زياد هست ( مخصوصا براي ARM )

موفق باشيد.
يا علي.
اره فعلا به درد arm نمیخوره.
دسترسی به کتابخانه ها هم وجود نداره فقط میشه ازشون استفاده کرد.