۰۳-اسفند-۱۳۹۰, ۲۲:۲۳:۲۸
دوست عزيز من نمي فهمم چي گفتم كه به شما انقدر برخوردهه ...!
پست قبليم هم به حساب خودم جوري نوشتم كه ذهنيتتون رو نسبت به لحن پست هاي قبليم درست كنم و در كنارش يه مواردي رو با شوخي گوشزد كنم ... و اگر سوء تفاهمي پيش اومده بر طرف كنم !
حالگيري هم كه به كار بردم ، به اون مفهومي نيست كه شما گرفتي ( فكر كنم با ذهنيت بدي پست هاي من رو مي خونيد و مي بريد و مي دوزيد ... )
آيا توي پست هاي قبليم ، باعث نشدم چيزي به معلومات شما اضافه بشه ، هر چند كم بودهه باشه ولو به اندازه ي يه جو ؟! ----> و اين عمل ، آيا حالگيري هست ؟!
اگر آدم خود خواهي بودم حرف شما درست بود !! در ضمن ياد آوري صحبت هاي بالا ---> چه حالگيريي ؟!
راستي تعجب كردن ، يه حالت هست كه براي همه بسته به شرايطي كه توش هستن رخ مي دهه و علامت تعجب فحش نيست !! ---> با ذهنيت بد پست ها رو خونديد ...
همينطور اين شكلك
به معنيه تمسخر نيست ، اين لبخند هست !!
قادر به جواب گويي چي ؟؟!!
تجزيه تحليل كردن كار هر روزهه ماست ! گرچه احتمال خطا هست چون انسانيم ، اما در اين مورد بعيد مي دونم ، چون ...
اين يه تيكه از پست علي جان هست ، ببين ، گفته چي رو مي خواد ترجمه كنه و كجا قرار دارهه ...!
مخصوصا اينجا كه ماشاءالله اينجا جمع مهندسين گرامي هست .
تازه اگر هم به هر دليلي نمي دونستيد اون مقالات كجا هستن ، مي تونستيد به جاي اون جمله ، دوبارهه بپرسيد كه از كجا مي تونيد اون مقالات رو پيدا كنيد ...
پس 2*2 تاي من 4 تا مي شه و نتيجه گيريي كه كردم عقلاني بودهه ... ، با توجه به چيزايي كه گفتم ، نه تنها من هر كس ديگه هم همين برداشت رو مي كنه ... يه چيزهه واضحه ... !
فكر كنم شما از حالگيري خاطرهه ي بدي داريد و اين كلمه اشتباهي روي زبونم چرخيدهه ... كه اينطوري قاطي كرديد ...
حالا فرهنگ و ... بنده بماند ...
منت نمي ذارم ، اما كسي كه به ما چيزي ياد مي دهه ، حتي اگر يك كلمه باشه ، حكم معلم ما رو دارهه و ...
ديگه ادامه اش رو نمي گم ، اميدوارم ادامه اش در فرهنگ و تربيت غنيي كه ازش دم مي زديد موجود باشه ...
البته اگر بود ، شاهد همچين پستي نبوديم ، شايد هم به دليل كم اهميت بودن در اون فرهنگ و تربيت فراموش شدهه ... ! ( نمي دونم )
اميدوارم كه از دستم ناراحت نشده باشيد ...
قصد من امثال من كمك هست ، براي هر كس به روشي ...
حلالمون كنيد ...
موفق تر از قبل باشيد.
يا علي.
راستي زدن اين پست ها اينجا خوبيت ندارهه و درست نيست ...
اگر باز هم مطلبي بود مي تونيد پيغام خصوصي بزنيد ...
يا علي.
پست قبليم هم به حساب خودم جوري نوشتم كه ذهنيتتون رو نسبت به لحن پست هاي قبليم درست كنم و در كنارش يه مواردي رو با شوخي گوشزد كنم ... و اگر سوء تفاهمي پيش اومده بر طرف كنم !
حالگيري هم كه به كار بردم ، به اون مفهومي نيست كه شما گرفتي ( فكر كنم با ذهنيت بدي پست هاي من رو مي خونيد و مي بريد و مي دوزيد ... )
آيا توي پست هاي قبليم ، باعث نشدم چيزي به معلومات شما اضافه بشه ، هر چند كم بودهه باشه ولو به اندازه ي يه جو ؟! ----> و اين عمل ، آيا حالگيري هست ؟!
نقل قول: مگر ان جمله ای که من بیان کردم خطاب به شما بود که اینگونه برخورد کردید یا مگر فکر کردید ما قادر به جوابگویی نیستیم...؟بحث خطاب به شخص نيست !! خطاب به موقعيته ، خطاب به طرز تفكر هه... ، خطاب به قشر تلاشگر هست ...
اگر آدم خود خواهي بودم حرف شما درست بود !! در ضمن ياد آوري صحبت هاي بالا ---> چه حالگيريي ؟!
راستي تعجب كردن ، يه حالت هست كه براي همه بسته به شرايطي كه توش هستن رخ مي دهه و علامت تعجب فحش نيست !! ---> با ذهنيت بد پست ها رو خونديد ...
همينطور اين شكلك

قادر به جواب گويي چي ؟؟!!
نقل قول: به شرفم قسم من نیز بلدم حالگیری کنم ولی شعورم میرسه که تو یه انجمن علمی و جایی که افراد تحصیلکرده و بافرهنگ در آن فعالیت میکنند مودبانه و مثل آدم صحبت کنم.حالا كي مثل آدم حرف نزدهه ...؟!
نقل قول: شما با خودتون فکر کردید که من تنبل هستم ولی هرگز ذهنیتتون به اینکه ((ممکنه ارسال کننده ی آن جمله اصلا نداند مقالاتی که قرار است ترجمه بشوند در چه جایی پیدا میشوند)) نرسید.اين تجربه ايه كه از فعاليت در فروم ها ( انجمن ها ) بدست آورديم ، خوبيه اينجا اينه كه همه ي گفته ها ثبت شدست !
تجزيه تحليل كردن كار هر روزهه ماست ! گرچه احتمال خطا هست چون انسانيم ، اما در اين مورد بعيد مي دونم ، چون ...
اين يه تيكه از پست علي جان هست ، ببين ، گفته چي رو مي خواد ترجمه كنه و كجا قرار دارهه ...!
نقل قول: من دارم help كدويژن ( قسمت هدر فايل glcd ) رو ترجمه ميكنم . ايشالا تموم شد ميزارم .+ شما خودتون با كدويژن كار كرديد و ... . وجود help هم براي هر نرم افزاري كه يه امر بديهيه و مسلما كسي وجود ندارهه كه ندونه هر نرم افزاري يه help دارهه و بهترين منبع آموزشيه ، مگر اينكه طرف خيلي ...
مخصوصا اينجا كه ماشاءالله اينجا جمع مهندسين گرامي هست .
تازه اگر هم به هر دليلي نمي دونستيد اون مقالات كجا هستن ، مي تونستيد به جاي اون جمله ، دوبارهه بپرسيد كه از كجا مي تونيد اون مقالات رو پيدا كنيد ...
پس 2*2 تاي من 4 تا مي شه و نتيجه گيريي كه كردم عقلاني بودهه ... ، با توجه به چيزايي كه گفتم ، نه تنها من هر كس ديگه هم همين برداشت رو مي كنه ... يه چيزهه واضحه ... !
نقل قول: برای همین هست که میگم برای طرز تفکر وفرهنگی که شما رو برای حالگیری از دیگران تربیت کرده متاسفم.و باز هم حرف هاي گذشته ام رو مرور كنيد ...
فكر كنم شما از حالگيري خاطرهه ي بدي داريد و اين كلمه اشتباهي روي زبونم چرخيدهه ... كه اينطوري قاطي كرديد ...
حالا فرهنگ و ... بنده بماند ...
منت نمي ذارم ، اما كسي كه به ما چيزي ياد مي دهه ، حتي اگر يك كلمه باشه ، حكم معلم ما رو دارهه و ...
ديگه ادامه اش رو نمي گم ، اميدوارم ادامه اش در فرهنگ و تربيت غنيي كه ازش دم مي زديد موجود باشه ...
البته اگر بود ، شاهد همچين پستي نبوديم ، شايد هم به دليل كم اهميت بودن در اون فرهنگ و تربيت فراموش شدهه ... ! ( نمي دونم )
اميدوارم كه از دستم ناراحت نشده باشيد ...
قصد من امثال من كمك هست ، براي هر كس به روشي ...
حلالمون كنيد ...
موفق تر از قبل باشيد.
يا علي.
راستي زدن اين پست ها اينجا خوبيت ندارهه و درست نيست ...
اگر باز هم مطلبي بود مي تونيد پيغام خصوصي بزنيد ...
يا علي.