ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل مدار آنالوگ بصورت دیجیتال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من میخواهم توسط کامپیوتر مثلا با VB چندتا از مدارات آنالوگ موجود را کنترل کنم که با زدن یه دکمه مقدار مقاومت (ولتاژ) را افزایش یا کاهش دهم. مثلا با تغییر یک پتانسیومتر مقدار gain تقویت کننده را تغییر داده و کنترل کنم. در کل 10 تا پتانسیومتر در مدار برای کنترل وجود دارد. به نظر شما بهترین روش برای اینکار چیست؟
تا به حال چندتا پیشنهاد مثلا 1)استفاده از پتانسیومتر دیجیتال و کنترل آن با میکرو و سپس اتصال میکرو بصورت serial به کامپیوتر 2)استفاده از PWM میکرو و...
در کل شما چه روشی را پیشنهاد میکنید. و برای کنترل 10 تا پتانسیومتر نیاز به چندتا میکرو دارم.
با تشکر از شما
بهترین روشی که من تجربه کردم استفاده از مولتی پلکسر هستش که خیلی راحت میتونی بین مقاومت های ثابت یه حالت سوئیچ ایجاد کنید...
(۱۲-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۱۹:۰۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]بهترین روشی که من تجربه کردم استفاده از مولتی پلکسر هستش که خیلی راحت میتونی بین مقاومت های ثابت یه حالت سوئیچ ایجاد کنید...

با تشکر از شما
فکر نکنم اینطوری دقت خوبی داشته باشد. آیا شما با پتانسیومترهای دیجیتال کار نکردید؟