با سلام خدمت دوستان زندگیتون پر از خدا
من می خوام برای پروژه ام یک مدار بسازم که با اون تو منطقه تحت پوشش هر جسمی قرار می گیره مختصات اون رو بر اساس x,y بدست بیارم به نظر خودم باید از اولتراسونیک استفاده کنم . یه سری مقاله بود ولی همه فقط فاصله رو می تونست تشخیص بده یعنی یک بعدی بود کسی طرحی یا چیز ی تو ذهنش هست که بتونه کمکم کنه که اون رو دو بعدی کنیم.
حالا اگه کسی سنسور یا طرح دیگه ای داره دریغ نکنه؟؟؟
با تشکر[/font]
میتونی از عملکرد رادار ها استفاده کنی سنسور التراسونیک رو روی steper Motor قرار بدی و با هر پله چرخش موتور سیگنال دریافتی سنسور رو ثبت کنی.
یا از سنسور های تصویری استفاده کنی.
سنسور قطب نما
ماژول جی پی اس
پردازش تصویر از بالا
سلام ممنمون بچه ها
درباره قطبب نما و جی پی اس نمی دونم که چظوری تشخیص میدن یه راهنمایی بهتر میکنین
پیشاپیش تشکر
زندگیتون پر از خدا
قطب نما
کد php:
http://www.iranled.com/forum/thread-18519.html?highlight=compas
من یه بار این کارو کردم محاسبات ریاضی زیادی داشت
یه فرستنده آلتراسونیک روی جسم متحرک بود که هر یک ثانیه یه پالس می داد
۳ تا گیرنده روی ۳ تا از گوشه های یک مربع گزاشتم و از روی اختلاف یکی از گوشه ها تا گوشه وسط و اون یکی گوشه باز با وسطی می شه در آورد فاصله رو
اگه کلیت به دردت خورد تا جزئیات رو بگم
سلام با تشکر از دوستان
abbasalifix عزیز
برای آدرسی که دادی ممنون اما منظورم اینه که اگه اون اطلاعاتی رو که از سنسور دارم دریافت می کنم به gps یا ماژول قظب نما بدم بهم مختصات میده یا نه؟
آخه تا جایی که من آمار دارم وسیله مورد ارزیابی در gps اول باید یه سیگنال بفرسته تا اون شناسایی بشه
ha_60 عزیز
از شما هم ممنون من نمی تونم رو وسیله مورد نظر فرستنده بزارم
اما از کسایی که با اولتراسونیک قبلا کار کردن خواهش می کنم بگن که اگه یک جسم تو حوزه اندازه گیری این سنسور در دو نقطه قرار بگیره که از نظر فاصله یکسان ولی از نظر زاویه با هم فرق کنند یعنی یکی پایین تر ودیگری بالا تر باشه اعدادای که این سنسور می فرسته فرق می کنه یا نه؟
ممنون زندگی تون پر از خدا
آلتراسونیک خیلی پخش می فرسته سیگنال رو و اجسام کوچیک رو هم درست تشخیص نمی ده
ابعاد جسم و جایی که می خوای سیستم رو بسازی رو بده تا بگم می شه یا نه
صداهای مکانیکی مثل ضربه و ... هم نباید توی محیط زیاد باشه چون قاطی می کنه
اون پست آخرت رو هم نفهمیدم ولی اگه جسم زاویه داشته باشه بازگشت آلتراسونیکش فوق العاده کم می شه و گیرنده نمی تونه بگیرتش
سلام ممنون دوستان
فرض کنین می خوام یک انسان رو توی یه محیط تشخیص بدم
حال به جز اولترا سونیک چیزی دیگه ای میشه پیدا کرد که روی صدا هم حساس نباشه
ببنید برای مثال اگه تو بعضی از فیلم های پلیسی خارجی نگاه کنین بعضی وقتا با یه وسیله می تونن حرکت یه موجود زنده توسط انرژی حراراتی ساطع شده توسط اون جسم رو تشخیص بدن . و مثلا اگه اون وسیله یه دوربین هستش تمام بدن رو قرمز رنگ نشون میده !!!کسی میدونه یه همچین وسایلی چطوری کار می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشا پیش تشکر؟
نقل قول: ببنید برای مثال اگه تو بعضی از فیلم های پلیسی خارجی نگاه کنین بعضی وقتا با یه وسیله می تونن حرکت یه موجود زنده توسط انرژی حراراتی ساطع شده توسط اون جسم رو تشخیص بدن . و مثلا اگه اون وسیله یه دوربین هستش تمام بدن رو قرمز رنگ نشون میده !!!کسی میدونه یه همچین وسایلی چطوری کار می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت هم گفتي ديگه ...
ببين تمام اجسام از خودشون يه سري امواج ساطع مي كنن .
بدن انسان و ... هم يه سري امواج ساطع مي كنه و منتها با غلظت بيشتر ، اين وسيله ها ، اين امواج هاي ساطع شده از اجسام رو detect مي كنن و اونا رو تشديد مي كنن تا واضح تر باشه ...
دوست عزيز سلام
بنظرم روشي كه در زير گذاشتم ساده مي باشد و اميدوارم مفيد واقع شود
سنسور ها در انتهاي لوله بدين منظور قرار گرفته اند كه خطاي تشخيص زاويه اي كاهش يابد و محل دوران دقيقا در گوشه قرار گرفته
در اينجا تشخيص فاصله اهميتي ندارد و فقط وجود شيئ اهميت دارد بنابراين ساختار فيزيكي آن داراي اهميت مي باشد
اگر مجموعه سنسور توسط استپر دوران مي كند بايد در برنامه نويسي به ازاي هر پله معادل زاويه آن در معادله قرار بگيرد
انتخاب نوع سنسور را بر عهده ديگر دوستان قرار مي دهم
محدوديت : جسم بايد در صفحه ثابت باشد تا توسط هر دو سنسور مختصات ثبت شود سپس جسم مجاز به حركت و ثبت مختصات جديد مي باشد
معادلات را هم بسادگي مي توان برنامه نويسي نمود
موفق تر از قبل باشيد