ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی pcb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[/size]سلام
من فایلم را با پروتوس7.6 به pcb تبدیل کردم ولی طبق آموزش pcb باید Vcc و GND را از قسمت Edit Strategies تنظیم کنم. در قسمت Auto Router پروتوس من چنین قسمتی وجود نداره
کلا وقتی می خوام تراک ها رو با Auto router رسم کنم یه پنجره دیگه ای باز می شه که با این فرق می کنه
نمی دونم چه جوری باید تنظیماتش رو انجام بدم
کسی می تونه کمک کنه؟Sad
(۱۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۲۸:۲۹)kavir90 نوشته است: [ -> ][/size]سلام
من فایلم را با پروتوس7.6 به pcb تبدیل کردم ولی طبق آموزش pcb باید Vcc و GND را از قسمت Edit Strategies تنظیم کنم. در قسمت Auto Router پروتوس من چنین قسمتی وجود نداره
کلا وقتی می خوام تراک ها رو با Auto router رسم کنم یه پنجره دیگه ای باز می شه که با این فرق می کنه
کسی می تونه کمک کنه؟Sad
شما تنظیمات رو تو گزینه DESIGN RULE MANAGER انجام بده
بعد اتو روت با اونا کار می کنه

[
(۱۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۵:۲۸:۲۹)kavir90 نوشته است: [ -> ][/size]سلام
کسی می تونه کمک کنه؟Sad
شما تنظیمات رو تو گزینه DESIGN RULE MANAGER انجام بده
بعد اتو روت با اونا کار می کنه
[attachment=7167]
ممنون مشکل تنظیمات حل شد
فقط یه مشکا دیگه : Vcc و GND رو چه جوری می شه وارد شماتیک PCB کرد؟
من موقع طراحی PCB فقط قطعات رو کنار هم چیدم و به صورت دستی به هم وصلشون کردم بعد هم با Auto-router تراک ها رو کشیدم.یعنی هیچ کاری به این دو تا نداشتم فقط تنظیماتشون رو طبق آموزش انجام دادم
می تونی تو محیطی که شماتیک مدار رو کشیدی یه کانکتور دو پایه بزاری و دو پایه رو با net lable یا یه چیزی مشابه اون به vcc و gnd وصل کنی اون وقت تو محیط pcb به صورت خودکار vcc و gnd درست متصل میشن